Zadar

De mooiste zonsondergang ter wereld.

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Zadar het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Zadar

De charmante Kroatische havenstad Zadar is met zijn autovrije binnenstad de perfecte bestemming voor wie graag rustig rondslentert om te verdwalen in kronkelende steegjes. In en rond Zadar kan je kiezen tussen verschillende prachtige stranden en er ligt heel wat natuurpracht in de buurt. Alfred Hitchcock noemde de zonsondergang in Zadar ooit de mooiste ter wereld, en ook ‘s nachts barst Zadar van het leven. Wat je ook zoekt, je zal het vinden in Zadar.

Zadar wordt alleen tijdens het zomerseizoen aangeboden.