Istanbul

Magische stad op de grens tussen Europa en Aziƫ

{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Istanbul

Istanbul is een magische bestemming. De metropool van 13 miljoen inwoners op de grens tussen Europa en Azië heeft een boeiende geschiedenis. Istanbul was de hoofdstad van drie van de grootste rijken uit de geschiedenis: het Romeinse Rijk, het Byzantijnse Rijk en het Ottomaanse Rijk. De grote troeven zijn de wirwar van steegjes, brede boulevards, historische paleizen, tuinencomplexen met fonteinen, overdekte winkelcentra en uiteraard tal van moskeeën in de meest uiteenlopende kleuren en formaten.

Turkish Airlines verbindt Brussel met beide luchthavens in Istanbul, Atatürk Airport (IST) en Sabiha Gökçen Airport (SAW).

Onze partners