Pisa

Recht naar de scheve toren!

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Pisa het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Pisa

Pisa ligt middenin het pittoreske Toscane en staat vooral bekend om zijn scheve toren. Maar de stad heeft je nog veel meer te bieden, zoals de Piazza del Duomo, Campo Santo, Borgo Stretto... Bovendien is de internationale luchthaven van Pisa de belangrijkste van Toscane. Dit betekent dat je ook makkelijk andere Toscaanse toppers als San Gimignano, Livorno, Siena en Firenze kan meepikken. Ideaal voor een multi-citytrip, dus!