Ankara

Een fascinerende mix van Romeinse monumenten en Byzantijnse moskeeƫn.

{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Ankara

Laat je verrassen door de groene weelde van Ankara! Deze fascinerende metropool is een culturele mengelmoes van Ottomaanse, Romeinse, Hellenistische en moderne Europese invloeden. Bovendien heeft de stad een aantal prachtige parken. Hou je van shoppen? Dan zit je goed in Ankara! Behalve verschillende moderne shoppingcenters zijn er ook veel leuke, kleine winkeltjes en markten waar lokale producten verkocht worden. Zorg dus voor wat extra ruimte in je bagage en boek snel je low-cost vliegticket naar deze wereldstad!

Onze partners