Ibiza

Onvergetelijke nachten, ontspannende dagen.

Wil je een reis boeken?

Op deze pagina vind je een overzicht van de goedkoopste vluchten van Brussels Airport naar jouw gekozen bestemming. Klik op een van de buttons om meteen naar de luchtvaartmaatschappij te gaan om aan je boeking te beginnen.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Ibiza het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners


Ibiza

Ibiza, het kleine eilandje voor de Spaanse kust, kent wereldfaam voor het beste nachtleven op deze planeet. De meest populaire DJ’s van het moment draaien heel de zomer lang plaatjes in hun favoriete discotheek. De bruisende clubs en het unieke uitgaansleven zijn uiteraard niet de enige trekpleisters van het eiland. Overdag stijgen de temperaturen naar zomerse gemiddelden en lonken de prachtige zandstranden van Playa d’en Bossa met voldoende watersport activiteiten. Wie verder kijkt, ziet echter ook een uniek natuurgebied voor wat welgekome stilte. Vliegen naar Ibiza doe je goedkoop. Boek je vliegtickets snel en makkelijk online!

Ibiza wordt alleen tijdens het zomerseizoen aangeboden.