Bari

Al het goede van Italiƫ zonder de vloedgolf toeristen

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Bari het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Bari

In Apulië, net voorbij de gesp van de Italiaanse laars, wacht je een van de oudste steden van het land: Bari. Waar menig mamma pasta maakt in de nauwe straatjes rond de Basiliek van Sint-Nicolaas, de Sinterklaas die je wat lekkers brengt als je braaf bent geweest. En wat dat lekkers betreft komen de Baresi niks tekort: verlekker je aan de heerlijk(e) goedkope cucina povera. Vergaap je dan, voor je er de zee in duikt, best wel eerst aan de rijke cultuur en geschiedenis die deze havenstad typeren. Trotseer zeker ook de toeristenzee in en rond de trulli, de typische kleine witte huisjes met kegeldak die je zeker al op Instagram hebt gezien. Unesco-werelderfgoed, uiteraard. Vlieg met Brussels Airlines van Brussel naar Bari.