Palermo

Sicilië's wervelende hoofdstad.

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Voor deze bestemming hebben we geen data of prijzen. Vind je vlucht op de website van de luchtvaartmaatschappij zelf door hieronder op 'Vind je vlucht' te klikken.

Voor deze bestemming hebben we geen data of prijzen. Klik op de zoekknop hiernaast voor meer info.

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Palermo het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Palermo

Palermo is de unieke, bruisende hoofdstad van Sicilië. Rotsachtige kusten, wijngaarden en de vulkaan Etna zijn maar enkele voorbeelden van wat de Siciliaanse natuur je te bieden heeft. Ook de architectuur is een mengelmoes van de culturen door de jaren heen. Dan is er de uitmuntende Siciliaanse keuken. Je zal geen eurocent spijt krijgen van je restaurantbezoek. Wil je eens kennismaken met een bizar stukje geschiedenis? Bezoek dan de catacomben van Capuchin. Boek nu online goedkope vliegtickets via Brussels Airlines of TUIfly en laat de Siciliaanse keuken je smaken!

Palermo wordt alleen tijdens het zomerseizoen aangeboden.