Palermo

Siciliƫ's wervelende hoofdstad.

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Palermo het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Palermo

Palermo is de unieke, bruisende hoofdstad van Sicilië. Rotsachtige kusten, wijngaarden en de vulkaan Etna zijn maar enkele voorbeelden van wat de Siciliaanse natuur je te bieden heeft. Ook de architectuur is een mengelmoes van de culturen door de jaren heen. Dan is er de uitmuntende Siciliaanse keuken. Je zal geen eurocent spijt krijgen van je restaurantbezoek. Wil je eens kennismaken met een bizar stukje geschiedenis? Bezoek dan de catacomben van Capuchin. Boek nu online goedkope vliegtickets via easyJet en laat de Siciliaanse keuken je smaken!

Palermo wordt alleen tijdens het zomerseizoen aangeboden.