Pula

Prachtig amfitheater, mooie kiezelstranden

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Pula het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Pula

Het Kroatische Pula ligt op het puntje van Istrië, het grootste schiereiland in de Adriatische Zee. De prachtige kuststad staat bekend om haar beschermde haven, mooie kiezelstranden en Romeinse overblijfselen, waaronder een schitterend bewaard amfitheater. Gezien de strategische ligging werd Pula meerdere keren bezet, vernietigd en herbouwd. De stad was in handen van onder meer de Romeinen, Oostgoten en Venetianen, maar ook de geallieerde troepen in de Tweede Wereldoorlog hebben Pula bestuurd.