La Palma

La isla bonita.

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar La Palma het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

La Palma

Gran Canaria en Tenerife mogen dan wel het bekendst in de oren klinken, het Canarische eiland La Palma wordt niet platgelopen door toeristen en dat maakt het uniek. Op 'la isla bonita' kan je schitterende wandelingen maken. La Palma wordt ook vaak 'het groene eiland' genoemd vanwege zijn mooie natuur. De échte natuurliefhebbers zijn hier kind aan huis en vliegen goedkoop met tickets van TUIfly. Nood aan een brok sensationele, ongerepte natuur? Boek dan je vluchten naar La Palma dan snel online!

La Palma wordt alleen tijdens het zomerseizoen aangeboden.