Karpathos

Laat je onderdompelen in de authentieke Griekse cultuur en geschiedenis

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Karpathos het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Karpathos

Vlieg in alle comfort naar Karpathos met TUI Fly

Hou je van rustige zonvakanties met een vleugje geschiedenis, cultuur, nieuwe culinaire ervaringen en ontspanning? Dan staat Karpathos jou op het lijf geschreven. Dit prachtig Griekse eiland is gelegen tussen Rhodos en Kreta in de Egeïsche zee. Het eiland werd tot op heden nog gespaard van massatoerisme waardoor je er optimaal kan genieten van de authentieke Griekse cultuur en architectuur. Ga hiken in de bergen, wandelen door traditionele dorpjes zoals Olympos of lekker zonnebaden op het strand. Een ding is zeker: je vakantie zal voldoende gevarieerd zijn.