Essaouira

Uitwaaien in een prachtig surfersparadijs

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Voor deze bestemming hebben we geen data of prijzen. Vind je vlucht op de website van de luchtvaartmaatschappij zelf door hieronder op 'Vind je vlucht' te klikken.

Voor deze bestemming hebben we geen data of prijzen. Klik op de zoekknop hiernaast voor meer info.

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Essaouira het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Essaouira

Essaouira is een heerlijk rustige kuststad in Marokko, op drie uur rijden van de hectiek van Marrakesh. De stevige wind op de prachtige stranden maakt van Essaouira een waar paradijs voor alle soorten surfers. Binnen de stadsmuren ontdek je de mooie medina, die werd uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. In de bedrijvige haven komt elke dag verse vis binnen, die je dezelfde dag nog op je bord krijgt in een van de heerlijke restaurantjes. Essaouira is een erg kunstzinnige stad, die zelfs als decor diende voor de vermaarde tv-serie Game of Thrones.