Kies zelf hoe je incheckt

  • Online check-in
  • Check in aan de balie

Je mag pas aan boord, als je bent ingecheckt. Zorg er dus voor dat je check-in altijd correct verloopt.

Hieronder vertellen we je op welke 2 manieren jij kan inchecken.

Vermijd wachtrijen en maak gebruik van online check-in

Wie thuis een laptop of smartphone ter beschikking heeft en enkel met handbagage reist, raden we aan om online in te checken. Dit doe je via een mail of code die je enkele dagen voor je vlucht ontvangt van je luchtvaartmaatschappij. Dankzij het online inchecken, hoef je niet in de rij te gaan staan op de luchthaven en is het dus makkelijker om afstand te houden van andere passagiers en luchthavenmedewerkers.

Maak gebruik van de check-in balie van jouw luchtvaartmaatschappij

Heb je nog geen instapkaart of wil je bagage afgeven? Dan kan je best inchecken aan de fysieke incheckbalie van jouw luchtvaartmaatschappij. Je kan je incheckrij terugvinden op de schermen met vluchtschema’s die verspreid over de terminal terug zijn te vinden. Om het jezelf makkelijk te maken kan je ook gebruik maken van 1 van onze bagagetrolleys. Deze worden na gebruik gedesinfecteerd door UV-bestraling. Aan de incheckbalies zelf, werd voor iedereens veiligheid plexiglas voorzien.

Let op: de incheckbalie is van de luchtvaartmaatschappij die de vlucht uitvoert. Het kan dat je vlucht wordt uitgevoerd door een andere luchtvaartmaatschappij dan die waarvan het vluchtnummer op je boeking staat. Als dat zo is, staat op je boekingsinformatie: vlucht wordt uitgevoerd door (naam van de maatschappij).

Ben je ingecheckt maar heb je nog even tijd? Dan kan je ervoor kiezen om nog even langs de Starbucks in de vertrekhal te passeren. Daarnaast heb je in de vertrekhal ook nog de mogelijkheid om geld af te halen bij één van de geldautomaten.

Lees onze coronamaatregelen