Parkeer dichtbij

  • Welkom in parking P2 tegenover de vertrekhal. P1 en P3 zijn momenteel gesloten.
  • Parkeer 30 minuten gratis én dichtbij in P2 met Pcard+
  • Reserveer je parkeerplek

Op wandelafstand van de terminal

Maar liefst 10.000 parkeerplaatsen vind je op minder dan 5 minuten wandelen van de terminal. Nog eens 2000 parkeerplaatsen liggen op maar 10 minuten stappen van het luchthavengebouw. Of spring je liever op de gratis shuttlebus die je regelrecht naar de luchthaven brengt? Wil je zeker zijn van je parkeerplaats? Reserveer je plek vooraf.

OPGELET: door werken is de toegang naar parking P3 gewijzigd. Volg de bewegwijzering op de toegangsweg om deze parking te bereiken.

  • P1 en 2 rijd je zonder reservatie binnen.

Handig parkeren

Op alle parkings zijn bagagetrolleys aanwezig. Zo hoef je niet met je koffers en tassen te zeulen. Parkeerplaatsen voor mensen met een handicap vind je dichtbij de uitgang van de parkings. Alleen gebruiken als je een gehandicaptenparkeerkaart hebt, natuurlijk.

Maximumhoogte van de parkings

  • Maximumhoogte P1: 2m10
  • Maximumhoogte P2: 1m90

Vind jouw ideale parkeerplek  

Boek jouw parking

Met de Brussels Airport Pcard+ parkeer je de eerste 30 minuten gratis en krijg je 10% korting als je langer dan 24 uur parkeert.

Contact
Interparking
Tel: 00 32 (0)2 715 21 10
E-mail: brusselsairport@interparking.com

Wegbeschrijving

Bekijk hier de filmpjes met de reisroute naar de verschillende parkings op de luchthaven.

Spreek af op het juiste niveau

Hoewel de parkings P1 en P2 tegenover de vertrekhal liggen, komen de nummers van de verdiepingen niet overeen door de hoogteverschillen. Niveau 2 van de terminal is dus niet hetzelfde als verdieping 2 van de parkings. Bovendien verschilt dit parking per parking. Daarom deze gouden tip. Spreek met je passagier altijd heel goed af in welke parking én op welke verdieping van de parking je elkaar terugvindt. Zo loop je elkaar niet mis.