Brussels Airport Pcard+

Vraag hier je Pcard+ aan
  • Parkeer 30 minuten gratis in P1, P2 en P3
  • Geniet van 50% korting in P1, P2 en P3 tot 31/08/2020

Makkelijk en goedkoop parkeren

Met de Brussels Airport Pcard+ parkeer je makkelijk en goedkoop op P1, P2 en P3. Dat zijn de parkings het dichtst bij de luchthaventerminal. 

 “Welcome Back” promo met Pcard+ in juli en augustus 2020

Parkeer in juli en augustus in onze parkings P1, P2 of P3 en krijg 50% korting. Vraag een gratis Pcard+ aan en je ontvangt deze korting automatisch.

Bespaar geld

Met de Brussels Airport Pcard+ parkeer je de eerste 30 minuten gratis* in parkings P1, P2 en P3. Evenwel beperkt tot maximum 1x per dag. Parkeer je langer dan 24 uur, dan geniet je van 10% korting. Die korting krijg je automatisch.

Beter nog: in juli en augustus 2020 krijg je zelfs 50% korting met je Pcard!

Bespaar tijd

Als je de parkings in- of uitrijdt, scan je de Brussels Airport Pcard+ aan de slagboom. Je hoeft geen parkeerticket te nemen. Je kunt het dus ook niet verliezen. Indien je ook je nummerplaat linkt aan je kaart na het ontvangen van de Brussels Airport PCard+, dan gaat de slagboom zelfs automatisch open…

Je verliest ook geen tijd aan de betaalautomaat. De betaling gebeurt automatisch via je kredietkaart of via domiciliëring. Elke maand krijg je een duidelijk overzicht van alle parkeertransacties.

Contactloos

Al de transacties gebeuren contactloos. Je hoeft geen betaalautomaat aan te raken of kaartjes te overhandigen. Alles gebeurt met je eigen Brussels Airport Pcard+.

Geen beheerskosten

De Brussels Airport Pcard+ is gratis en zonder beheerskosten. Je betaalt 1 eurocent om de Pcard+ te linken aan je kredietkaart. De Brussels Airport Pcard+ kan je gebruiken in alle parkings van Interparking in België.

Vraag jouw Brussels Airport Pcard+ vandaag nog aan