Jouw route naar Brussels Airport

  • Vertrek relaxed, stippel je route vooraf uit
  • Alternatieve transportmiddelen

Je vakantie begint al met je vervoer naar de luchthaven. Kies je ervoor om zelf naar de luchthaven te rijden? Volg dan vanaf de Brusselse Ring (R0) de verkeersborden richting Zaventem (met vliegtuig icoon).

Je kan de luchthaven in de meeste navigatiesystemen vinden via POI (Points Of Interest). Als alternatief geef je Leopoldlaan, 1930 Zaventem in. Dat kruispunt ligt aan het begin van de toegangsweg tot onze luchthaven.

Hoe rij ik naar Brussels Airport?

Kom je met de wagen en wil je je route voorbereiden? We helpen je graag op weg:

Hou rekening met mogelijke verkeersdrukte en wegenwerken op de Brusselse Ring. Voorzie zeker voldoende reistijd om naar de luchthaven te komen. Op voorhand weten of er wegenwerken zijn op de route naar je luchthaven? Bekijk dit overzicht van alle actuele werkzaamheden in en op Brussels Airport.

Route naar parking

Een vlucht halen of iemand ophalen? Volg de bewegwijzering naar een parking naar keuze. Parking P1, P2 en P3 zijn vlakbij de ingang. 

Route naar drop-off zone

Zet je iemand af aan de luchthaven? En hoef je geen uitgebreid afscheid te nemen? Volg de bewegwijzering naar de drop-off zone.

Alternatieve transportmiddelen naar de luchthaven

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om op een andere manier naar de luchthaven te komen of te vertrekken, zoals met de trein, de bus of met de taxi.

Meer info