Meestgestelde vragen Unlimited Fast Lane

Op deze pagina vind je verschillende vragen en antwoorden over de Unlimited Fast Lane Pass, evenals algemene vragen.

 

Over Unlimited Fast Lane

De Unlimited Fast Lane Enjoy! Bundel, of kortweg Unlimited Fast Lane, biedt je onbeperkte toegang tot de Fast Lane bij de veiligheidscontrole op Brussels Airport. Het is één jaar geldig vanaf de aankoopdatum en je kunt het één keer per dag gebruiken. 

Met de Fast Lane Pass op Brussels Airport ga je sneller door de veiligheidscontrole. De Fast Lane bevindt zich aan de rechterkant van het veiligheidscontroleplatform.

Om van deze dienst gebruik te maken, heb je een geldige instapkaart en je digitale of geprinte Fast Lane Pass nodig. 

De Fast Lane bevindt zich aan de rechterkant van het veiligheidscontroleplatform op Brussels Airport. Volg de Fast Lane borden om naar de aangewezen zone te gaan. 

Toon je persoonlijke Enjoy! QR-code bij de ingang van de Fast Lane aan de rechterkant van het platform aan de veiligheidscontrole. Een geldige instapkaart voor dezelfde reisdag is vereist. Je hoeft niet nodig op voorhand te reserveren.

Je kunt Unlimited Fast Lane hier kopen.

De Fast Lane service is elke dag beschikbaar van 4u00 tot 21u00. 

Als de Fast Lane om welke reden dan ook gesloten of niet beschikbaar is, moet je de gewone rij bij de veiligheidscontrole gebruiken. 

Controleer de openingstijden van de Fast Lane (elke dag van 4u00 tot 21u00) voordat je naar Brussels Airport gaat.

Nee, jouw Fast Lane Pass kan alleen gebruikt worden bij vertrek vanaf Brussels Airport.

Stuur een mail naar customer.care@brusselsairport.be. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met jou op. 

Met de aankoop van Unlimited Fast Lane krijg je vanaf de aankoopdatum een jaar lang één keer per dag toegang tot de Fast Lane op Brussels Airport. Hierdoor bespaar je tijd en geniet je van een probleemloze reiservaring.

Nee. Je kunt gewoon je QR-code op je telefoon tonen bij de Fast Lane gate. Als je problemen ondervindt, spreek dan met een van de medewerkers bij de Fast Lane gates voor assistentie. 

Kinderen jonger dan 2 jaar hebben gratis toegang tot de Fast Lane onder begeleiding van een volwassen passagier met een geldige Fast Lane Pass. Zodra zij 2 jaar worden, moet een aparte Fast Lane Pass worden gekocht.

Nee, het is persoonlijk en kan alleen worden gebruikt door de persoon die het heeft gekocht.

 

Over de persoonlijke Enjoy! QR-code

Elke klant die diensten koopt via de website van Brussels Airport krijgt een unieke QR-code. Deze code bevat alle diensten (comfortdiensten + bundeldiensten) die ze gekocht hebben, zoals toegang tot de Lounge of Fast Lane.

Klanten kunnen niet alleen aankopen doen op de Online Shop, maar ook profiteren van het Enjoy! rewards programma en hun aankopen ophalen. Met hun eigen QR-code hebben ze eenvoudig toegang tot alle diensten en voordelen die bij hun aankopen horen.

Deze werkt als een unieke identificatiecode en geeft je toegang tot diensten en voordelen op Brussels Airport. Zodra een dienst of voordeel is gekocht of ingewisseld, is het gekoppeld aan de QR-code.

Toon je QR-code op de aangewezen locatie om de dienst of het voordeel te gebruiken. Het tegoed voor deze dienst wordt automatisch afgetrokken van je totale beschikbare tegoed.

Als je een probleem ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We zullen het probleem onderzoeken en proberen het zo snel mogelijk op te lossen.

Enjoy! is het rewards programme van Brussels Airport. Je krijgt toegang tot een reeks evenementen, wedstrijden en voordelen zodra je een Enjoy! lid wordt.

Bovendien verdien je bij elke betaalde aankoop in onze Online Shop Hearts, die aan je account worden toegevoegd. Je kunt ze vervolgens inwisselen voor een aantal van onze geselecteerde voordelen. Voor meer informatie over het programma, klik hier.

Wanneer je een Unlimited Fast Lane Pass koopt, zal je gevraagd worden om een Enjoy! account aan te maken. Mocht je dit niet willen, kun je nog steeds uitchecken met een gastaccount.

Als je je wachtwoord bent vergeten, ga dan naar de Enjoy! homepage en klik op de 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten' knop. Je ontvangt een e-mail met de instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

 

Meer informatie over de Unlimited Fast Lane Enjoy! Bundle

Ja, dit kan gekocht worden door alle passagiers ongeacht de vlucht, luchtvaartmaatschappij, frequent flyer status of reisklasse. 

Hoewel Unlimited Fast Lane je kan helpen tijd te besparen bij de veiligheidscontrole, kunnen wij niet garanderen dat je jouw vlucht niet mist. 

Wij adviseren je om op tijd op de luchthaven te zijn om eventuele onvoorziene omstandigheden op te vangen, zelfs met het voordeel van een snellere reiservaring.

Nee. De Fast Lane Pass is enkel geldig voor de veiligheidscontrole die Brussels Airport uitvoert voor vertrekkende vluchten.

Het kan niet worden gebruikt voor de grenscontrole, die door de federale politie wordt uitgevoerd.

Passagiers die hulp nodig hebben wegens beperkte mobiliteit en hun begeleider komen niet in aanmerking om de Fast Lane service te gebruiken.

Als je al een Unlimited Fast Lane hebt gekocht en later om assistentie vraagt, kunnen wij je helaas geen terugbetaling aanbieden voor de Unlimited Fast Lane.

 

Informatie over de bestelling 

Je bestelnummer staat in de bevestigingsmail die je ontvangt om je bestelling en betaling te bevestigen. Je vindt deze ook op je persoonlijke Enjoy! Dashboard.

Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen na de aankoop van een Unlimited Fast Lane Pass, kijk dan op je persoonlijke Enjoy! Dashboard.

Als je het daar nog steeds niet vindt of als je je niet hebt geregistreerd als Enjoy! lid, stuur dan een mail naar customer.care@brusselsairport.be. Ons team helpt je verder.

Stuur een mail naar customer.care@brusselsairport.be. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Ja, deze kun je hier aanvragen.

Voor vragen over betalingsinformatie en betalingsproblemen kun je een mail sturen naar customer.care@brusselsairport.be

Als je het antwoord op je vraag niet vindt in deze lijst of de Lounge en Fast Lane Pass voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op via customer.care@brusselsairport.be. Ons team zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Meer informatie over de voorwaarden die van toepassing zijn op de Lounge Pass, vind je bij de Algemene Voorwaarden op onze website. 

Op Brussels Airport nemen we de privacy van onze klanten serieus. Voor meer informatie over de persoonlijke gegevens die we verzamelen, hoe we ze verwerken en de doeleinden waarvoor we ze gebruiken, verwijzen we naar ons Privacybeleid.