Parkeer dichtbij

Boek nu
  • P1, P2 en P3 tegenover de vertrekhal
  • Reserveer je parkeerplek
  • Laad je e-car op

Parkings P1, P2 en P3 tellen maar liefst 10.000 parkeerplaatsen. Deze bevinden zich op minder dan 5 minuten wandelen van de vertrekhal.

Je kan zonder reservatie binnenrijden. Wil je zeker zijn van je parkeerplaats? Reserveer je plek dan vooraf.

Boek nu

Hieronder vind je de wegbeschrijving van de parkings.

 

 

Veelgestelde vragen

 

Op elke openbare parking op Brussels Airport vind je laadpalen. Hier lees je waar:

  • In de P1 Fast Zone, op de eerste en derde verdieping
  • In de P2 Economy, op de derde verdieping
  • In de P3 Holiday: op verdieping -1 en de tweede verdieping
  • In de P Lock Parking, tegenover de vertrekhal en het Sheraton Hotel
  • In de P1 VIP parking

Om een laadpaal te activeren, kan je jouw Pcard+ gebruiken. Met deze kaart betaal je geen aansluitkosten, alleen het kWh-tarief. Je kan ook opladen met andere laadkaarten, maar betaalt dan wel de aansluitkosten.

Vraag je gratis Pcard+ aan

Vind je parking

Je vindt op elke parking van Brussels Airport bagagekarretjes. Zo kan je je bagage gemakkelijker naar de vertrekhal verplaatsen.

Op elke parking van Brussels Airport vind je in de buurt van de uitgang een parkingplek voor mindervaliden. Hier kun je parkeren als je je invalidekaart duidelijk zichtbaar achter de voorruit van je wagen legt.

In P1 en P3 kan je terecht met een voertuig tot hoogte 2m10. In P2 is de maximale doorrijhoogte 1m90. Heb je een voertuig dat hoger is dan 2m10, dan adviseren we je om gebruik te maken van de Discount Parking.

Brussels Airport bevindt zich buiten de lage-emissiezone. Als alternatief voor de wagen bieden wij een grote waaier aan transportmogelijkheden aan.

Bekijk alle transportopties

Momenteel wordt er op verschillende plaatsen rond de luchthaven gewerkt. Het gaat over de viaduct van Vilvoorde, de brug van de Hector Henneaulaan en de Leonardtunnel. Hierdoor kan je autorit langer duren dan verwacht.

Bekijk alle wegenwerken

Hoewel het druk kan zijn op de parkeerplaatsen vlak voor de terminal, is er wel altijd plaats voor jou, dichtbij of iets verder weg. Het vooraf reserveren van je  parkeerplaats kan extra gemoedsrust geven. Als je een plek hebt gereserveerd en de signalisatie aangeeft dat het parkeergebouw volzet is, probeer het dan toch nog eens. In de meeste gevallen is de capaciteit berekend op jouw reservering.

Tijdens uitzonderlijke instroomperiodes kunnen de stewards van Interparking je vragen om te parkeren op een andere parking op Brussels Airport.

Ook als je niet hebt gereserveerd, staan we voor je klaar. Als de parkeergebouwen bij de terminal volzet zijn, opent Brussels Airport een extra zone waar je kunt parkeren. Deze zone ligt iets verder van de terminal, maar er zijn gratis pendeldiensten en gratis bussen van De Lijn die de hele dag rijden en je snel naar de terminal en terug brengen.

Contact Interparking

Interparking is 24/7 en 24u/24u aanwezig op locatie via:

  • de informatiebalie op niveau aankomst aan parking P2 Economy.
  • de intercom knop aan elke betaalautomaat en aan de zuilen bij elke in- en uitrit. 

Het administratief kantoor (Ma-Vr / 9u-17u)
brusselsairport@interparking.com
02/549 54 10