Iemand wegbrengen

Vraag je Pcard+ aan
  • Afscheid in 10 minuten op de gratis drop-off zone
  • Uitgebreid uitwuiven via parkings P1, 2 of 3
  • Met P-card+ 30 minuten gratis parkeren

Onderhoudswerken brug tussen A201 en drop-off zone

Brussels Airport zal de komende zes maanden onderhoudswerken uitvoeren aan de brug tussen de A201 (Leopoldlaan) en de drop-off zone.

De toegang tot de parkings verandert niet en de drop-off zone zal tijdens de volledige duur van de werken toegankelijk blijven voor de passagiers. De verkeerssituatie in de zone is wel gewijzigd en er werd aangepaste signalisatie voorzien om het autoverkeer in goede banen te leiden. Wij stellen alles in het werk om de impact tot het minimum te beperken en houden je op de hoogte over de vooruitgang van deze werken.

Laatste update: donderdag 4 oktober

Wegbrengen en afscheid nemen

Je brengt iemand weg naar de luchthaven? En uitgebreid afscheid nemen hoeft niet? Maak dan gebruik van de gratis drop-off zone op 5 minuten wandelen van de vertrekhal

Toch een uitgebreide knuffel? Parkeer dan op parkings P1, P2 of P3 en wandel mee naar de vertrekhal. Daar kan je zwaaien zolang je wil.

Drop-off zone voor snel afscheid

Volg de signalisatie naar de drop-off zone.  Op de drop-off laat je een vertrekkende passagier snel uitstappen. Je mag er maar 10 minuten stilstaan en als chauffeur mag je de wagen niet verlaten. Wie langer dan 10 minuten stilstaat in de drop-off zone, zal daarvoor een vergoeding moeten betalen van €10 + €2 per bijkomende minuut (meer info). Bestuurders kunnen ook maximaal 1 keer per uur gebruik maken van de gratis 10 minuten op de drop-off zone. Je hebt dus net de tijd voor een vlugge zoen.

 

 

 

Parking voor uitgebreid uitwuiven

Voor een lang afscheid zet je je wagen op parkings P1, P2 of P3. Je parkeert er met een speciaal parkeertarief van 2 euro per halfuur voor een parkeerduur tot 1 uur. En je hebt ruim de tijd voor een héél uitgebreid afscheid in het luchthavengebouw.

Vlot parkeren met de Brussels Airport Pcard+

Met de Pcard+ parkeer je de eerste 30 minuten gratis! Heb je nog geen Pcard+?

Vraag je Pcard+ aan