Transport naar Brussels Airport

Brussels Airport is makkelijk bereikbaar met de auto en via het openbaar vervoer, waaronder trein, bus en taxi. Je kunt de trein nemen die aankomt onder de vertrekhal, of dichtbij parkeren in een parking naar keuze.  

Weet jij al hoe je naar Brussels Airport komt? Er zijn verschillende transportmogelijkheden beschikbaar. Kies de manier die het best bij jou past.

Door vooraf een parkeerplaats te reserveren ben je verzekerd van een plekje en bespaar je heel wat kostbare tijd. 

Reserveer nu

Iemand afzetten 

Wil je iemand afzetten en hoef je geen lang afscheid? Dan kan je de drop-off zone gebruiken. Hier kan je maximaal 10 minuten gratis stilstaan. Deze zone ligt op 5 minuten wandelen van de vertrekhal.  

Meer informatie

Iemand ophalen  

Voor een uitgebreid afscheid of om iemand op te halen, parkeer je best in P1, P2 of P3. Als je een Pcard+ gebruikt, geldt een parkeertarief van € 3 voor het eerste half uur en € 5 voor 31 tot 60 minuten.  

Reserveer nu

Let op: door werkzaamheden rondom de luchthaven kan je reistijd met de auto langer uitvallen. Bekijk het actuele overzicht van alle wegwerkzaamheden.

Er zijn tal van mogelijkheden om met de bus naar Brussels Airport te komen. De bussen zetten je af net onder de Aankomsthal op niveau 0. Dichtbij en zeer handig!

Info en tickets

Je kunt Brussels Airport vanuit verschillende steden gemakkelijk met de trein bereiken. Niet alleen vanuit Belgische steden, maar ook vanuit internationale steden zoals Parijs of Amsterdam.

Het treinstation bevindt zich direct onder de Vertrekhal, op niveau -1. Scan je treinticket aan de ingangspoortjes om de luchthaven binnen te komen. 

Info en tickets

Wil je liever met een taxi worden afgezet op de luchthaven? Geen probleem. Of je nu met meerdere personen, speciale bagage of dieren reist, je kan de taxiservice kiezen die het best bij jou past.

Reserveer een taxi

Huurauto's

Vind online de perfecte huurauto voor je reis. Of je nu op zoek bent naar een stadsauto, een minivan of een SUV, het is eenvoudig en snel te boeken.

Boek een huurauto

 

Deelauto’s

Zit je graag zelf achter het stuur, maar heb je niet vaak een auto nodig? Dan is autodelen de beste oplossing voor jou. Het is gemakkelijk, kostenefficiënt en milieuvriendelijk. Je kunt eenvoudig een auto reserveren en deze ophalen of afzetten op de parkeerplaats bij de terminal.

Meer informatie

Kom je met de (elektrische) fiets of motor naar de luchthaven? Zo vermijd je de files en ben je snel op de luchthaven. Je kan je fiets of motor gratis parkeren op één van onze voorziene parkings.

Bekijk de parkeerplaatsen