Transport naar Brussels Airport

  • Drop-off aan de luchthaven
  • Transportmogelijkheden
  • Reserveer je parkeerplaats

Weet jij al hoe je naar Brussels Airport komt? Er zijn verschillende transportmogelijkheden beschikbaar. Kies de manier die het best bij jou past.

Drop-off zone

Zet iemand je af op Brussels Airport? En hoef je geen uitgebreid afscheid te nemen? Dan kun je gebruik maken van de gratis drop-off zone (maximum 10 minuten). Deze bevindt zich op slechts 5 minuten wandelen van de Vertrekhal.

Meer informatie

Parkings

Neem je liever de tijd om uitgebreid afscheid te nemen? Dan kan! Parkeer de wagen dan in P1, P2 of P3. Deze bieden een speciaal parkeertarief van € 3 voor het eerste half uur en € 5 voor 31'-60' met de PCard+.

Reserveer je parkeerplaats

Er zijn tal van mogelijkheden om met de bus naar Brussels Airport te komen. De bussen zetten je af net onder de Aankomsthal op niveau 0. Dichtbij en zeer handig!

Info en tickets

Je kunt Brussels Airport vanuit verschillende steden gemakkelijk met de trein bereiken. Niet alleen vanuit Belgische steden, maar ook vanuit internationale steden zoals Parijs of Amsterdam.

Het treinstation bevindt zich direct onder de Vertrekhal, op niveau -1. Scan je treinticket aan de ingangspoortjes om de luchthaven binnen te komen. 

Info en tickets

Wil je liever met een taxi worden afgezet op de luchthaven? Geen probleem. Of je nu met meerdere personen, speciale bagage of dieren reist, je kan de taxiservice kiezen die het best bij jou past.

Reserveer een taxi

Huurauto's

Vind online de perfecte huurauto voor je reis. Of je nu op zoek bent naar een stadsauto, een minivan of een SUV, het is eenvoudig en snel te boeken.

Boek een huurauto

 

Deelauto’s

Zit je graag zelf achter het stuur, maar heb je niet vaak een auto nodig? Dan is autodelen de beste oplossing voor jou. Het is gemakkelijk, kostenefficiënt en milieuvriendelijk. Je kunt eenvoudig een auto reserveren en deze ophalen of afzetten op de parkeerplaats bij de terminal.

Meer informatie

Kom je met de (elektrische) fiets of motor naar de luchthaven? Zo vermijd je de files en ben je snel op de luchthaven. Je kan je fiets of motor gratis parkeren op één van onze voorziene parkings.

Bekijk de parkeerplaatsen