Santiago de Compostela

Geniet intens van Santiago, ook zonder blaren op je voeten.

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Santiago de Compostela het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Santiago de Compostela

Wie de pelgrimstocht Camino de Santiago liever niet wil wandelen, vindt een uitstekend alternatief in de goedkope vliegtickets vanuit Brussels Airport. Een citytrip naar Santiago in het noordwesten van Spanje is immers al interessant genoeg zonder blaren op de voeten. Uiteraard is er de machtige basiliek met het vermeende graf van de apostel Jakobus, maar ook de onweerstaanbare gezelligheid van Santiago de Compostela zelf. Loop de markt van Abastos maar eens binnen of verdwaal in de bedrijvige straten van de oude stad.

Santiago de Compostela wordt alleen tijdens het zomerseizoen aangeboden.