Informatie

Infobalie

De infobalie van Brussels Airport bevindt zich in de vertrekhal ter hoogte van incheckrij 8, naast het reisbureau van Connections.

Locatie van de infodesk

Openingsuren
Van 6u tot en met 21u.

Je kan aan de balie terecht voor alle informatie betreffende de vertrekkende en aankomende vluchten, de luchthaveninfrastructuur en -voorzieningen, doorverwijzingen naar touroperators en luchtvaartmaatschappijen, openbaar vervoer enz.

Onze medewerkers helpen je ook graag met toeristische informatie over bestemmingen in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

De infobalie in de aankomsthal is vanwege de huidige omstandigheden tijdelijk gesloten.

Laat je helpen door de Airport Crew

Wanneer je op Brussels Airport vragen hebt of hulp nodig hebt, zullen de leden van onze Airport Crew je met plezier verder helpen. Ze spreken meerdere talen en zijn gemakkelijk herkenbaar aan hun groene shirts met opschrift 'May I help you?'.

Directe info, dicht bij jou.

Zelfs wanneer je al onderweg bent, zijn we altijd dichtbij via onder andere de Brussels Airport website. Je kan jouw tijd optimaal indelen door je vluchtnummer in te geven op de Travel planner. Je ziet op een overzichtelijke manier welke stappen er volgen en daarbij de indicaties van mogelijke wachttijden.

Heb je een snelle vraag? Daar kan BRUce, de chatbot van Brussels Airport je mee helpen. Hij kan de voor de hand liggende uitleg geven over vluchten, parking, shops en heel wat andere diensten. Indien Bruce je niet de gewenste informatie kan geven, kan je er altijd voor kiezen om naar onze live collega’s over te schakelen. 

Daarnaast is er ook de gratis Brussels Airport App die indicaties geeft wanneer je best thuis vertrekt alsook van wandelafstanden op de luchthaven zelf. Indien je de notificaties activeert, geeft je eigen smartphone het signaal wanneer de trip kan beginnen.  

Tot slot blijf je gemakkelijk op de hoogte van wat er trending is op Brussels Airport via Facebook, Instagram en Twitter.

Dit is natuurlijk allemaal vlot toegankelijk dankzij onze gratis WIFI-connectie aan hoge snelheid in de gehele terminal.