Informatie

Op zoek naar informatie?

Heb je een vraag? Ga langs bij een van onze informatiebalies, stel je vraag aan onze Airport Crew, bekijk de Travel Planner of chat met BRUce, onze online chatbot.

Informatiebalies op de luchthaven

De informatiebalie van de Vertrekhal bevindt zich achteraan incheckrij 3. Je kan er dagelijks terecht van 6.00 u ’s ochtends tot 21.00 u ’s avonds. 

Bekijk de locatie

De informatiebalie van de Aankomsthal bevindt zich buiten de baggagehal. Je kan er dagelijks terecht van 6.00 u ’s ochtends tot 21.00 u ’s avonds. 

Bekijk de locatie

Airport Crew op de luchthaven

Je kan ook 24/7 terecht bij onze Airport Crew op de luchthaven. Of je nu vragen hebt over jouw vlucht, faciliteiten op de luchthaven of andere zaken, zij helpen je met alle plezier verder. Je kan ze makkelijk herkennen aan hun groene polo’s of T-shirts met de tekst ‘May I help you?’.

De leden van de Airport Crew spreken meerdere talen. Ze zijn te vinden op verschillende plaatsen in de luchthaven: in de Vertrekhal, aan de screening, bij vertrek en aankomst van de grenscontrole en bij de bagagehal.

Travel Planner

Wil je graag meer weten over jouw vlucht? Raadpleeg dan onze Travel Planner. Geef je vluchtnummer in en bekijk meteen alle real-time informatie.

Ga naar Travel Planner

BRUce, jouw persoonlijke reisassistent

Ken jij BRUce, de chatbot van Brussels Airport, al? Hij kent alle geheimen van de luchthaven en kan niet wachten om deze met jou te delen. Daarnaast kan hij je meer vertellen over jouw vluchtschema, parking, shops en andere diensten. Af en toe is hij in een vrijgevige bui en geeft hij zelfs cadeautjes…

Mocht het gebeuren dat BRUce je vraag niet kan beantwoorden, kan je tijdens het gesprek altijd overschakelen naar een van onze live medewerkers. Zij staan klaar om je verder te helpen en beantwoorden al jouw vragen.