Belgian Treasures Photo Challenge

Neem een foto en win een duoticket voor het Stripmuseum in Brussel!

Kan jij niet wachten om je koffers in te pakken en nieuwe bestemmingen te ontdekken? Dat begrijpen wij volledig.

Kom alvast in de stemming en doe mee aan de Belgian Treasures Photo Challenge. Zo maak jij kans op één van de vijftig duotickets voor het Stripmuseum in Brussel. Het enige wat je hoeft te doen, is een foto nemen aan één van onze Instagrammable fotodecors in de luchthaven. Hoe creatiever, hoe beter. Deel deze op je social media-account met #BrusselsAirport.

Zorg dat je profiel op openbaar staat, zodat wij het zeker kunnen zien. Je kunt deelnemen van 14 september tot en met 15 november 2022. De winnaars worden verwittigd via een privébericht op hun sociale media-account.

Ben jij klaar voor de Photo Challenge? Wij zijn alvast benieuwd naar jouw foto!

Er zijn verschillende fotodecors voor en na de veiligheidscontrole. Voor de veiligheidscontrole vind je deze in de Kiss & Fly zone.

Na de veiligheidscontrole vind je deze:

  • Bij de personages van Suske & Wiske
  • In de Connector richting gates A
  • In de Gallery of Light richting gates B
  • In de Diamond Lounges (gates A en B)

Zorg ervoor dat je sociale media-account openbaar staat. Zo kunnen wij jouw foto zeker zien. Voeg #BrusselsAirport toe aan jouw post.

Een wereld vol stripverhalen

Het Stripmuseum is een niet te missen halte voor alle stripliefhebbers die Brussel aandoen. 

Aan de hand van permanente tentoonstellingen en een afwisselend programma van tijdelijke expo's kan je er als bezoeker kennismaken met de talrijke facetten van het stripverhaal. Beroemde helden (de Smurfen, Kuifje, Robbedoes…) nemen je mee naar een land vol avonturen waar de creativiteit geen grenzen kent. 

Talrijke originele platen, nooit eerder geziene documenten, decors in 3D en ludieke elementen worden verzameld om alle fans en liefhebbers van de Negende Kunst te kunnen boeien!

Het uitzonderlijke art nouveau-gebouw van Victor Horta geeft een bezoek nog een extra dimensie. Het Stripmuseum brengt tegelijk een hommage aan de klassiekers van het medium en een blik op het hedendaagse stripverhaal.

Open van dinsdag tot zondag, van 10 tot 18 uur.  

Ontdek hier

De Belgian Treasures Photo Challenge loopt van 14 september tot en met 15 november 2022. De winnaars worden op 18 november verkozen door de onafhankelijke jury van Brussels Airport. Dit gebeurt op basis van de creatieve en originele inspanning. Ze worden verwittigd via een privébericht op hun sociale media-account.