Ontspannen wachten in de lounges

 • Het comfort van de Brussels Airport Diamond Lounges is er voor iedereen
 • Lounges van de luchtvaartmaatschappijen

De Brussels Airport Diamond Lounges

Vanaf nu wordt wachten op je vlucht iets om naar uit te kijken. In onze Brussels Airport Diamond Lounges kan je in alle rust werken, eten of ontspannen met een drankje. Onze lounges bieden een rustige omgeving met een brede waaier aan diensten en maaltijden. Ben je klaar voor het ultieme reiscomfort?

Wat bieden onze lounges?

Een oase van rust in pier A en pier B: maaltijden & drankjes, werkcellen, oplaadstations, magazines, gratis Wi-Fi en televisieschermen.

De Brussels Airport Diamond Lounges zijn toegankelijk voor alle passagiers en kan je ter plaatse verkrijgen voor € 39, of € 34 wanneer je je Lounge Pass online koopt. 

Zij bieden:

 • Toegang voor vroege en late vogels
 • Frisdrank, bier; wijn en sterke drank
 • Ontbijt, lunch- en dinerbuffet en snacks
 • Kranten & magazines
 • Telefoons
 • Televisies
 • Monitors met vluchtinformatie
 • Douche (pier B)
 • Printers & kopieermachine (pier B)
 • Gratis Wi-Fi
 • Werkcellen

Hoe werkt het?

De Brussels Airport Diamond Lounges zijn beschikbaar voor passagiers van diverse luchtvaartmaatschappijen en partnerondernemingen. De namen ervan staan vermeld op het bord aan de ingang van de lounge.

Check bij je luchtvaartmaatschappij of je ticket toegang verleent tot de lounge. Wie op basis van zijn vliegticket geen gratis toegang heeft, kan een toegang kopen ongeacht de vliegklasse of de luchtvaartmaatschappij. Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang. 

Je kan jouw toegang tot de Diamond Lounges aankopen aan de receptie van de lounge of via onze Digital Lounge Pass webshop. Je kan ook toegang kopen voor je reisgenoten. Jouw Digital Lounge Pass is niet gelinkt aan een specifieke datum, naam of pier.

Je haalt het niet? Geen zorgen!

Jouw Digital Lounge Pass is geldig tot een jaar na aankoop. Je kan je pass ook overdragen aan iemand anders.

Waar vind ik de Brussels Airport lounges?

 • Pier A: Wandel tot aan gate A42. Aan de overkant van de gate vind je de roltrap naar de Diamond lounge. De lounge in pier A is elke dag open van 4u30 tot 21u.
 • Pier B: Ga naar gate B01-B05. Aan de overkant van de gates vind je de trap en lift naar de lounges. De Diamond Lounge is geopend van 5u tot 23u.

Vragen? 

Aarzel niet contact met ons op te nemen:
Telefoon: +32 (0)2 719 77 00
Diamond Lounge Pier A: restair.loungesterminalA@autogrill.net
Diamond Lounge Pier B: restair.loungesterminalB@autogrill.net

Lounges van luchtvaartmaatschappijen

Een aantal luchtvaartmaatschappijen hebben hun eigen lounge op Brussels Airport. Of je toegang heeft tot deze lounges is afhankelijk van jouw vliegticket. 

Pier A

Brussels Airlines The Loft
Deze moderne en cosy lounge bevindt zich ter hoogte van gate A42 (een verdieping hoger) en is beschikbaar voor passagiers van Brussels Airlines en Star Alliance.
Douches, ontspanningsruimtes, vergaderzalen en andere diensten worden verstrekt volgens beschikbaarheid.

Openingsuren: 5:00-21:00 uur (sluitingsuur wordt bepaald door het vertrek van de laatste vlucht).

Flex&Fast passagiers krijgen toegang tot de lounge mits betaling ter plaatse van € 29 euro (uitsluitend met creditkaart of Bancontact)


Brussels Airlines Sunrise Lounge
Deze lounge bevindt zich op het einde van pier A nabij uitgang A/T72 en is beschikbaar voor passagiers van Brussels Airlines en de Star Alliance.

Openingsuren: 08:00 - 12:00 uur (sluitingsuur wordt bepaald door het vertrek van de laatste vlucht).

Pier B

De lounges van British Airways en Brussels Airlines zijn gelegen op niveau 4.

Je bereikt ze via de lift naast de GrabandFly.


British Airways
Deze lounge is beschikbaar voor passagiers van British Airways en Qatar Airways.

Openingsuren: 06:00-21:30 uur
Tel. +32 (0)2 753 28 36


Brussels Airlines The Suite

Deze lounge bevindt zich dichtbij uitgang B01 (een verdieping hoger) en is beschikbaar voor passagiers van Brussels Airlines en Star Alliance.

Je bereikt de lounge via de trappen of de lift aan gate B01 of via de trappen aan gate B15.

Openingsuren: 05:00-21:00 uur (sluitingsuur wordt bepaald door het vertrek van de laatste vlucht)

Flex&Fast passagiers + passagiers op de Europese lijnen krijgen toegang tot de lounge mits betaling ter plaatse van € 29 (enkel met creditkaart of Bancontact)

Regus Business Lounge

Nog vlug die belangrijke call afhandelen of even werken in een professionele omgeving voor u langs de veiligheidscontrole gaat? Dat kan in de Business Lounge van het Regus Brussels Airport Terminal Meeting Centre, iedere weekdag tussen 8u30 tot 18u00.

Ideaal gelegen, één verdieping boven de vertrekhal, biedt de Business lounge alle mogelijkheden aan de moderne zakenreiziger zoals wifi, print/kopieservice, drinks & snacks, zone voor privé telefoongesprekken, scherm met real time vluchttijden, enz.

Ook indien je een dagkantoor en/of vergaderzaal wenst, kan je dit steeds boeken per e-mail op brussels.skyport@regus.com, via het nummer +32 2 753 26 60 of rechtstreeks bij ons receptieteam in het center.

Toegang kan ook zonder vliegtuigticket. Bovendien kunnen onze Regus Members rekenen op extra korting. Aarzel niet om naar de voorwaarden te vragen bij ons Receptie Team