Comfort en ontspanning in de lounges

  • Brussels Airport Diamond Lounges: toegang tot comfort, mogelijk voor alle passagiers
  • Lounges van de luchtvaartmaatschappijen
  • Lounges in de publieke zone

Passagierszone

Brussels Airport Diamond Lounges

Goed nieuws: onze lounges zijn weer open … om voor je vlucht weer in alle rust te ontspannen of te werken.

Wil je echt alles halen uit je verblijf op de luchthaven? Kies dan voor de ruimte en de rust van onze Diamond Lounges in Pier A en Pier B.

Meteen lekker relaxen of nog even geconcentreerd doorwerken? Aan jou de keuze! Nog even genieten en je languit in de relaxstoelen nestelen met zicht op tarmac. Of in alle rust die urgente mails versturen met supersnelle wifi? Nog snel een voorbereidend overleg voor jullie businesstrip of juist het eerste drankje van een stressvrije vakantie? Welkom!

De eerste “all-in” ervaring van je reis is een feit. In onze Diamond Lounge is jouw eten en drinken inbegrepen in de prijs.  Wegens de COVID-19 maatregelen is er tijdelijk geen buffet beschikbaar. Er is wel ruime keuze uit voorverpakte snacks.

Alle passagiers kunnen genieten van deze service met de Diamond Lounge-pass los van jouw luchtvaartmaatschappij, reisklasse of frequent flyer status.  Je kan de pass ter plaatse kopen voor € 39  of op voorhand online voor slechts € 34. 

Bestel je lounge pass

Dus ook als jij geen toegang hebt tot de lounge van je luchtvaartmaatschappij of de toegang is niet in je ticket inbegrepen, kan je toch genieten van deze service. Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang.  Bovendien is jouw Digital Lounge Pass niet gelinkt aan een specifieke datum, naam of pier.

Je haalt het niet? Geen zorgen!  Jouw Digital Lounge Pass blijft tot een jaar na aankoop geldig. Je kan je pass ook overdragen aan iemand anders. Dit is meteen ook een fijn geschenkidee 😊 …

De huidige maatregelen zorgen nog voor een aantal tijdelijke wijzigingen. Zo zijn er momenteel geen kranten en tijdschriften beschikbaar. Evenmin kan je de douche in onze lounge in Pier B gebruiken. Natuurlijk gelden ook hier de gouden regels: bewaar voldoende afstand en we vragen je om bij aankomst in de lounge je handen te ontsmetten. Net zoals op hotel, draag je een mondmasker als je rondloopt in de lounge.

Waar vind ik de Brussels Airport Diamond lounges?

  • Pier A: Wandel tot aan gate A42. Aan de overkant van de gate vind je de roltrap naar de Diamond lounge. De lounge in Pier A is elke dag open van 5u tot 21u.
  • Pier B: Ga naar gate B01-B05. Aan de overkant van de gates vind je de trap en lift naar de lounges. De Diamond Lounge is geopend van 5u tot 21u.

Locatie van de lounges

Vragen over de Diamond Lounges? 

Aarzel niet contact met ons op te nemen:
Telefoon: +32 (0)2 719 77 00
Diamond Lounge Pier A: restair.loungesterminalA@autogrill.net
Diamond Lounge Pier B: restair.loungesterminalB@autogrill.net

 

Lounges van luchtvaartmaatschappijen

Een aantal luchtvaartmaatschappijen hebben hun eigen lounge op Brussels Airport. Of je toegang hebt tot deze lounges is afhankelijk van jouw vliegticket. 

Pier A

Brussels Airlines The Loft
Deze moderne en cosy lounge bevindt zich ter hoogte van gate A42 (een verdieping hoger) en is beschikbaar voor passagiers van Brussels Airlines, Star Alliance en geselecteerde andere luchtvaartmaatschappijen.
Douches, ontspanningsruimtes, vergaderzalen en andere diensten worden verstrekt volgens beschikbaarheid.

Openingsuren: dagelijks van 5:00 - 21:00 uur (sluitingsuur wordt bepaald door het vertrekuur van de laatste vlucht van de dag of door eventuele vertragingen).

Economy Flex passagiers die reizen met een door Brussels Airlines uitgevoerde vlucht, krijgen toegang tot de lounge mits betaling ter plaatse van € 29 euro (uitsluitend met creditkaart of Bancontact).

Brussels Airlines Sunrise Lounge
Deze lounge bevindt zich op het einde van pier A nabij uitgang A/T72 en is beschikbaar voor passagiers van Brussels Airlines en de Star Alliance.

Openingsuren: 08:00 - 12:00 uur (sluitingsuur wordt bepaald door het vertrekuur van de laatste vlucht van de dag).

Publieke zone, zonder vliegtuigticket

Regus Business Lounge

Nog vlug die belangrijke call afhandelen of even werken in een professionele omgeving voor je langs de veiligheidscontrole gaat? Dat kan in de Business Lounge van het Regus Brussels Airport Terminal Meeting Centre, iedere weekdag tussen 8u30 tot 18u00.

De Business lounge is ideaal gelegen, pal boven de vertrekhal, en biedt alles wat de zakenreiziger nodig heeft: wifi, een print- en kopieerservice, een ruimte voor vertrouwelijke gesprekken… Ook snacks en drankjes staan voor jou klaar. 

Ook indien je een dagkantoor en/of vergaderzaal wenst, kan je dit steeds boeken per e-mail op brussels.skyport@regus.com, via het nummer +32 2 753 26 60 of rechtstreeks bij het receptieteam. Toegang kan dus ook zonder vliegtuigticket.

Bovendien kunnen onze Regus Members rekenen op extra korting. Aarzel niet om naar de voorwaarden te vragen aan het Receptie Team.