Iemand ophalen

  • Parkings P1, P2 of P3
  • Zet je wagen op de correcte plaats
  • Een warm welkom in de Aankomsthal

Kom jij met de wagen iemand ophalen aan de luchthaven of word je opgehaald? Parkings P1, P2 of P3 zijn vlak bij de ingang. Zo kan jij de tijd nemen om iemand écht te verwelkomen in België. Voor deze parkings betaal je € 3 voor het eerste halfuur en € 2 voor de opvolgende halfuren.

Als je iemand met de wagen ophaalt, wil je het liefst dat alles zo soepel mogelijk loopt. Zorg er daarom voor dat je je wagen op de correcte plaats parkeert. De zone voor de Aankomsthal is voorzien voor taxi’s en hulpdiensten. Ook de drop-off parking is niet bedoeld om mensen op te halen. Deze is moeilijk te vinden en de kosten lopen snel op wanneer je hier langer dan 10 minuten staat.  

Bekijk het parkeerplan

Boek je parkeerplaats

Hoewel de parkings P1 en P2 tegenover de Vertrekhal liggen, komen de nummers van de verdiepingen niet overeen. Niveau 2 van de terminal is dus niet hetzelfde als verdieping 2 van de parkings. Bekijk alle informatie hier.

Spreek op voorhand af in welke parking én op welke verdieping van de parking je elkaar ontmoet. 

Let op, er is verkeershinder mogelijk op weg naar de luchthaven. Op de Ring rond Brussel wordt gewerkt aan het op- en afrittencomplex van Zaventem-Henneaulaan. Plan je route op voorhand. Meer informatie over de werken vind je hier.

Een warm welkom in de Aankomsthal

Elkaar terugvinden in de Aankomsthal? Makkelijk. Er zijn enkele duidelijke herkenningspunten. Spreek bijvoorbeeld af aan de informatiebalie. Praat je liever bij tijdens een hapje of drankje? Spreek dan af aan brasserie Hi! Brussels. Inclusief een typisch Belgisch pintje!

Plan van de Aankomsthal