Iemand ophalen

Boek je parking
  • Afspraak in de aankomsthal
  • Parkeer je wagen dichtbij in parking P1, P2 of P3
  • Met P-card+ 30 minuten gratis parkeren

Iemand oppikken? Parkeren op P1, P2 of P3

Kom je je lief, je oma of je zakenpartner ophalen? Parkeer je wagen dan altijd op parkings P1, P2 of P3. Op de zone voor de aankomsthal mag je niet parkeren. Die is alleen bedoeld voor taxi’s en hulpdiensten. Die enkele minuten wandelen van de aankomsthal naar de parking vindt jouw passagier vast geen probleem. Als jij de koffers draagt.

In P1, P2 en P3, betaal je €2 per half uur voor een parkeerduur tot 1 uur. 

En met de Brussels Airport Pcard+ parkeer je de eerste 30 minuten zelfs gratis.

Afspraak in de aankomsthal

Elkaar terugvinden in de aankomsthal? Makkelijk. Er zijn heel wat duidelijke herkenningspunten. Spreek bijvoorbeeld af aan de infobalie, of aan brasserie Hi Brussels of bij Quick. Je kunt dan meteen lekker bijpraten bij een hapje of een glas.

De aankomsthal heeft maar één ingang en daar kan je aan een veiligheidscontrole onderworpen worden. Heb je grote tassen of koffers bij je, gebruik dan de toegang op niveau Vertrek

Spreek af op de juiste verdieping

Hoewel de parkings P1, P2 en P3 tegenover de vertrekhal liggen, komen de nummers van de verdiepingen niet overeen door de hoogteverschillen. Niveau 2 van de terminal is dus niet hetzelfde als verdieping 2 van de parkings. Bovendien verschilt dit parking per parking. Daarom deze gouden tip. Spreek met je passagier altijd heel goed af in welke parking én op welke verdieping van de parking je elkaar terugvindt. Zo loop je elkaar niet mis.