Iemand ophalen

  • Parkings P1, P2 of P3
  • Zet je wagen op de correcte plaats
  • Een warm welkom in de Aankomsthal

Kom jij met de wagen iemand ophalen aan de luchthaven of word je opgehaald? Parkings P1, P2 of P3 zijn vlak bij de ingang. Zo kan jij de tijd nemen om iemand écht te verwelkomen in België. Voor deze parkings betaal je € 3 voor het eerste halfuur.

Wanneer je iemand oppikt met de auto, wil je natuurlijk dat alles vlot verloopt. Parkeer je auto dus op de juiste plek. De zone voor de Aankomsthal is gereserveerd voor taxi's en hulpdiensten. En hoewel de drop-off parking misschien verleidelijk lijkt, is die niet bedoeld voor het ophalen van mensen. Bovendien is de parking lastig te vinden en kunnen de kosten flink oplopen als je er langer dan 10 minuten blijft staan.

Bekijk het parkeerplan

Boek je parkeerplaats

Hoewel de parkings P1 en P2 tegenover de Vertrekhal liggen, komen de nummers van de verdiepingen niet overeen. Niveau 2 van de terminal is dus niet hetzelfde als verdieping 2 van de parkings. Bekijk alle informatie hier.

Spreek op voorhand af in welke parking én op welke verdieping van de parking je elkaar ontmoet. 

Let op, er is verkeershinder mogelijk op weg naar de luchthaven. Op de Ring rond Brussel wordt gewerkt aan het op- en afrittencomplex van Zaventem-Henneaulaan. Plan je route op voorhand. Meer informatie over de werken vind je hier.

Een warm welkom in de Aankomsthal

Elkaar terugvinden in de Aankomsthal? Makkelijk! Er zijn genoeg herkenningspunten. Wat dacht je van afspreken bij de informatiebalie? Of gezellig bijkletsen met een hapje of drankje bij brasserie Hi! Brussels.  

Plan van de Aankomsthal