Ontdek onze comfortdiensten

Vraag nu aan
  • Verwen je klanten met aanvullende diensten en maak hun reis nog leuker.
  • Zorg voor meerwaarde met diensten en opties die je concurrenten niet aanbieden.
  • Verdien een extraatje op alle verkochte Comfort Services.

Ben je nog geen partner? Lees dan zeker verder. 

Ben je wel al een partner? We helpen je graag op weg met al je vragen! Download je visuals in onze banner shop of mail ons

Fast Lane

Met de Fast Lane Pass kan  jouw klant sneller door de veiligheidscontrole. Nuttig voor frequent flyers of wanneer het snel moet gaan.

Een Fast Lane Pass wordt geleverd als een QR-code op je smartphone.  Scan je pas bij de veiligheidscontrole. Het is eenvoudig en bespaart tijd. 

Vraag aan

Lounge pass

Meteen lekker relaxen of nog even geconcentreerd doorwerken? Aan jou de keuze! De eerste “all-in” ervaring van je reis is een feit. In onze Diamond Lounge is jouw eten en drinken inbegrepen in de prijs. 

Alle passagiers kunnen genieten van deze service met de Diamond Lounge-pass los van jouw luchtvaartmaatschappij, reisklasse of frequent flyer status.  Je kan de pass ter plaatse kopen voor € 42,50 of op voorhand online voor slechts € 37,50.

Een Lounge Pass wordt geleverd als een QR-code op je smartphone. 

Vraag aan

Cobranded bTag - Begeleid je klant. Zelfs op het einde van hun reis

Het bagagelabel 2.0, met jouw merk erop. De perfecte giveaway voor jouw klanten: je merk is prominent aanwezig op een moderne drager en bovendien vergezel  je je klanten tijdens al hun toekomstige reizen. 

Met de bTag geef je jouw klanten wat extra tijd om te relaxen  én krijgt  jouw merk een boost. Dankzij onze co-branding opties, kan je ons smart bagagelabel naar eigen wens van jouw logo voorzien. En je klanten? Zij kunnen zich ontspannen en genieten van het laatste deel van hun reis, terwijl bTag hen verwittigt tijdens belangrijke momenten.

Vraag aan

Marketplace referral Verbetering van de winkelervaring van de passagiers

Alle toppers op de luchthaven binnen handbereik van je klanten. Laat ze kiezen uit duizenden producten van meer dan 200 merken en bezorg hen een leuke winkelervaring. Terwijl jouw klanten vlotjes online kunnen winkelen, verdien jij extra inkomsten op wat zij aankopen. Bovendien kunnen je klanten de bestelling op de luchthaven oppikken, volledig contactloos en zonder in de rij te moeten staan wachten.

Vraag aan

Enjoy! Gold

Breng de reiservaring van jouw klant naar een hoger niveau door het Enjoy! Gold lidmaatschap voor een volledig jaar. Met Enjoy! Gold, ontvangen zij vele voordelen zoals 10 Fast Lane en 10 Diamond Lounge Passes en 3 bTags.. Vraag het nu aan om jouw klanten een onvergetelijke reiservaring te bezorgen.

Vraag aan