Ontmoet het team

De missie van de centrale inkooporganisatie binnen Brussels Airport Company (BAC) is het versterken van haar concurrentievoordeel dankzij een best-in-class aanbod en excellentie in inkoop. Daarbij streven we naar kwaliteit, compliance en procesefficiëntie om op een tijdige, innovatieve en duurzame manier waarde aan de organisatie te leveren.

De inkoopafdeling verbindt leveranciers en interne klanten en streeft naar het ontwikkelen van langdurige leveranciersrelaties door het proces van strategisch bestuur te coördineren. We bekijken samen met de leverancier de levenscyclus van elk product en dienst vanuit een duurzame invalshoek. Ons doel? Een meerwaarde te creëren zowel op ecologisch, sociaal alsook op economisch vlak.

Registreren als potentiële leverancier? Vul het aanvraagformulier voor leveranciers in. We nemen contact met je op zodra zich relevante mogelijkheden voordoen. Alle inkopen zijn georganiseerd in 5 hoofdcategorieën, elk geleid door een categoriemanager.

Contact opnemen met de afdeling aankoop, gelieve een e-mail te sturen met al jouw (aankoopgerelateerde) vragen of bel ons op het nummer +32 (0)2753 45 00.

  • Head of Procurement - Kathleen Vereecken
  • Works - Stephan Cappan
  • Utilities, equipment included, maintenance - Stephan Cappan
  • Operational Services / General Purchases / Digital&ICT - Inge Tubbax
  • Procurement Intelligence - Sophie Heylands