Vergaderfaciliteiten

  • Diverse meeting rooms op Brussels Airport van 2 tot 600 personen
  • Alle locaties bevinden zich in de openbare zone (geen instapkaart nodig).

Vergaderen op Brussels Airport

Brussels Airport is een perfecte locatie voor vergaderingen, presentaties en congressen. We hebben verschillende ruimtes ter beschikking, met een capaciteit van 2 tot 600 personen.

Alle locaties bevinden zich in de publieke zone van de luchthaven. Je kan hier dus ook terecht zonder een vlucht en instapkaart.

Regus Brussels Airport Terminal Meeting Centre

Het Regus Brussels Airport Terminal Meeting Centre is reeds twintig jaar een gevestigde waarde voor uw nationale en internationale meetings. Zij beschikken over 10 vergaderzalen, tot 70 personen, uitgerust met state of the art technologie voor jouw meeting op maat.

Om een geslaagde meeting te garanderen zijn de volgende extra's voorzien:

  • professioneel team met jarenlange ervaring in de vergaderwereld
  • technische ondersteuning (wifi, internationale telefoonverbindingen, enz.)
  • catering
  • mogelijkheid tot opfrissen voor/na jouw vlucht (douche on site)
  • comfortabele werkplekken, zodat je de mogelijkheid heeft om in een professionele omgeving te werken in afwachting van jouw vlucht
  • scherm met real time vertrektijden

Verder kan je ook bij Regus Brussels Airport Terminal Meeting Centre terecht voor het flexibel gebruik van dagkantoren, co-workingplaatsen en een businesslounge, alles is recent volledig gerenoveerd en aangepast aan de hedendaagse zakenreiziger. 

Gelegen in de publieke zone van Brussels Airport hoef je de terminal zelfs niet te verlaten: Regus Brussels Airport Terminal Meeting Centre bevindt zich op de vierde verdieping, net boven de vertrekhal (+1) en aankomsthal (+2) en is eenvoudig te bereiken via roltrap en/of lift

Voor concrete aanvragen of het ontvangen van vrijblijvende informatie kun je steeds bij hen terecht via het e-mailadres brussels.skyport@regus.com, telefonisch via +32 2 753 26 60 of :

Contact Regus

 

Het Sheraton is het enige vijfsterrenhotel op de luchthaven, op amper 39 stappen van de terminal. Een luxehotel voorzien van een restaurant met 294 schitterend ingerichte kamers en een professioneel conferentiecentrum met 22 volledig uitgeruste vergaderzalen.

Contactgegevens

Tel: +32 2 710 80 00

Fax: +32 2 710 80 80

reservations.brussels@sheraton.com

www.sheratonbrusselsairport.com

Openingsuren

Het Sheraton Brussels Airport Hotel is elke dag open, 24/24.

Contact Sheraton

 

Een unieke locatie voor conferenties, tentoonstellingen en premium evenementen, in het hart van Europa, eenvoudig te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Ontdek Skyhall

We go where the business is!

Geinspireerd door nomadische stammen in de wereld, biedt Tribes moderne en inspirerende vergaderzalen, kantoren en werplekken.
 

Tribes Brussels Airport is de ideale locatie voor internationale business nomads.

Uitkijkend over de landingsbaan  is het de ideale locatie voor internationale zakenmensen en teams.

Tribes biedt volledig verzorgde vergaderzalen, cowork, dagkantoren en prive kantoren voor kortere of langere tijd.

Voorzien van high-speed internet, koffie, thee en een uitgebreid bedrijfsrestaurant.

De zalen zijn voorzien van presentatie schermen.

Indien u interesse heeft kunt u via de website een informatie verzoek indienen of de locaties direct bellen. Contacteer Tribes via simba@tribes.world . Via de website kunt u ook direct uw vergaderzaal boeken.

Wij zien uit naar uw komst!

Contact Tribes