B2B Lounge Pass

De Lounge Pass is een digitale code die passagiers bij vertrek van Brussels Airport toegang geeft tot de Diamond Lounges in de zones van gates A (Schengen) en gates B (niet-Schengen). Meer informatie over de diensten in de Lounges vind je op onze website.

€ 37,50

De vouchercode die je ontvangt na aankoop van een Lounge Pass is een jaar geldig vanaf de levering ervan. De Lounge Pass zelf is een jaar geldig vanaf de inwisseling ervan door de passagier.

Niet mogelijk

Referral

Na ondertekening van een Partnership Agreement met Brussels Airport Company kun je één of meer specifieke referral links naar deze producten weergeven en promoten op jouw "affiliate marketing kanalen" om verkoop te genereren bij je klanten. Het formaat van de links wordt opgesteld door BAC zoals hieronder vermeld.

Source Partner
Medium Email/banner/QR/...
Campaign Referral
Content Can be used to clarify content, e.g. language version, format banner, etc.
Example https://buymyloungepass.brusselsairport.be/nl?utm_source=partner&utm_medium=email&utm_campaign=referral&utm_content=en

Voor meer informatie, zie de voorwaarden van je Parnership Agreement.

Remarketing

Na ondertekening van een Partnership Agreement met Brussels Airport Company kun je deze producten aankopen via een bestelbon om ze aan je klanten aan te bieden.

Voor meer informatie, zie de voorwaarden van je Partnership Agreement.