B2B Enjoy! Gold

De Enjoy! Gold Bundel is een prepaid bundel met een geldigheidsduur van een jaar waarmee een passagier, na registratie via Enjoy!, gebruik kan maken van verschillende Comfort Services en/of andere specifieke aanbiedingen, promoties en voordelen aangeboden door BAC of haar partners.

Enjoy! Gold bevat de volgende Comfort Services: 10 Fast Lane Passes, 10 Lounge Passes en 3 bTags. Voor meer informatie over Enjoy!, ga naar https://enjoy.brusselsairport.be/en.

 

€ 295

De voucher code die je ontvangt bij het bestellen van een Enjoy! Gold Bundel is een jaar geldig vanaf de levering. De Enjoy! Gold Bundel zelf is een jaar geldig vanaf de inwisseling door de passagier. Als de bundel niet (volledig) wordt gebruikt gedurende deze periode, wordt de prijs niet terugbetaald, ook niet gedeeltelijk.

Mogelijk tot 18 dagen na het plaatsen van de bestelling

Referral

Na ondertekening van een Partnership Agreement met Brussels Airport Company kun je één of meer specifieke referral links naar deze producten weergeven en promoten op jouw "affiliate marketing kanalen" om verkoop te genereren bij je klanten. Het formaat van de links wordt opgesteld door BAC zoals hieronder vermeld.

Source Partner
Medium Email/banner/QR/...
Campaign Referral
Content Can be used to clarify content, e.g. language version, format banner, etc.
Example https://enjoy.brusselsairport.be/gold?utm_source=partner&utm_medium=email&utm_campaign=referral&utm_content=en

Voor meer informatie, zie de voorwaarden van je Parnership Agreement.

Remarketing

Na ondertekening van een Partnership Agreement met Brussels Airport Company kun je deze producten aankopen via een bestelbon om ze aan je klanten aan te bieden.

Voor meer informatie, zie de voorwaarden van je Partnership Agreement.