B2B Enjoy! Gold

Enjoy! Gold geeft passagiers een jaar lang toegang tot de Fast Lane en Lounges op Brussels Airport, plus 3 bTags, onze AI-gebaseerde oplossing voor het traceren van bagage.

€ 295,00 incl. btw

De voucher code die je ontvangt bij het bestellen van een Enjoy! Gold Bundel is een jaar geldig vanaf de levering. De Enjoy! Gold Bundel zelf is een jaar geldig vanaf de inwisseling door de passagier. Als de bundel niet (volledig) wordt gebruikt gedurende deze periode, wordt de prijs niet terugbetaald, ook niet gedeeltelijk.

Mogelijk tot 14 dagen na de aankoopdatum.

Referral

Na ondertekening van een Partnership Agreement met Brussels Airport Company kun je één of meer specifieke referral links naar deze producten weergeven en promoten op jouw "affiliate marketing kanalen" om verkoop te genereren bij je klanten. Het formaat van de links wordt opgesteld door BAC zoals hieronder vermeld.

Source Partner
Medium Email/banner/QR/...
Campaign Referral
Content Can be used to clarify content, e.g. language version, format banner, etc.
Example https://enjoy.brusselsairport.be/gold?utm_source=partner&utm_medium=email&utm_campaign=referral&utm_content=en

Voor meer informatie, zie de voorwaarden van je Parnership Agreement.

Remarketing

Na ondertekening van een Partnership Agreement met Brussels Airport Company kun je deze producten aankopen via een bestelbon om ze aan je klanten aan te bieden.

Voor meer informatie, zie de voorwaarden van je Partnership Agreement.

Enjoy Gold! is een product aangeboden door Brussels Airport. Het Enjoy! Gold pakket bevat 10 Fast Lane Passen, 10 Lounge Passen en 3 bTags.