B2B bTag

De bTag is een fysieke tag die een passagier aan zijn/haar ruimbagage kan bevestigen om deze te tracken bij aankomst op Brussels Airport. Om de bTag na aankoop te gebruiken, moet deze geactiveerd worden. Dit gebeurt door deze te koppelen aan het persoonlijke account van de passagier via de bTag webapplicatie (https://btag-app.brusselsairport.be/app/). Na de landing op Brussels Airport worden de passagiers via hun smartphone op de hoogte gehouden van waar en wanneer de bagage aankomt bij de bagageband. Zo kunnen de passagiers genieten van alle mogelijkheden op de luchthaven.

€ 10 per 3

De bTag kan onbeperkt worden geactiveerd en gebruikt (de goede werking wordt gegarandeerd gedurende de wettelijke garantieperiode van twee jaar na aankoop).

Mogelijk tot 18 dagen na het plaatsen van de bestelling

Referral

Na ondertekening van een Partnership Agreement met Brussels Airport Company kun je één of meer specifieke referral links naar deze producten weergeven en promoten op jouw "affiliate marketing kanalen" om verkoop te genereren bij je klanten. Het formaat van de links wordt opgesteld door BAC zoals hieronder vermeld.

Voor meer informatie, zie de voorwaarden van je Parnership Agreement.

Source Partner
Medium Email/banner/QR/...
Campaign Referral
Content Can be used to clarify content, e.g. language version, format banner, etc.
Example https://btag.brusselsairport.be/nl?utm_source=partner&utm_medium=email&utm_campaign=referral&utm_content=en

Voor meer informatie, zie de voorwaarden van je Parnership Agreement.

Remarketing

Na ondertekening van een Partnership Agreement met Brussels Airport Company kun je deze producten aankopen via een bestelbon om ze aan je klanten aan te bieden.

Voor meer informatie, zie de voorwaarden van je Partnership Agreement.