Enjoy! Brussels Airport (ook als je niet reist!)

Brussels Airport - General

Brussels Airport wil haar passagiers graag verwennen met exclusieve evenementen, producten en diensten. Wie zich inschrijft op het Brussels Airport Enjoy! belevingsprogramma kan bijvoorbeeld een Meet & Greet winnen met onze Belgische atleten, zijn reis op de luchthaven gedetailleerd uitstippelen, een van de comfort services bestellen of gratis verdienen, en genieten van extra voordelen in de online shop. Dus ook wanneer je niet reist!

Van wereldontdekker tot huismus. Iedereen beleeft zijn vakantie op een andere manier, ver weg of (dicht bij) thuis. Om iedereen te helpen zijn eigen weg en vakantiebeleving te creëren, lanceert Brussels Airport Enjoy! het belevingsprogramma, zowel op de luchthaven als daarbuiten.

Wie inschrijft op het programma – met of zonder reis in gedachten, maakt kans om deel te nemen aan exclusieve evenementen en kan voordelen sprokkelen. Een Meet & Greet met onze Belgische Olympische atleten, of een speciaal arrangement op de Brussels Airport Marathon. Het zijn maar twee voorbeelden van de steeds groeiende lijst van culturele, sportieve of gastronomische Enjoy!-evenementen die Brussels Airport aanbiedt.

Dankzij Enjoy! kan je ook Hearts verzamelen, bijvoorbeeld door te winkelen in de webshop van Brussels Airport, of te reizen. En Hearts verdienen is leuk, maar ze verzilveren is zo mogelijk nog leuker! De Hearts kan je op termijn bijvoorbeeld inwisselen voor één van onze comfort diensten: een Diamond Lounge Pass of het Brussels Airport bagagetrackinglabel bTag.

Om je gepersonaliseerde reisbeleving compleet te maken, krijgen Enjoy-leden heel wat persoonlijke informatie over zijn of haar reis. Heel binnenkort kan je ook verschillende reisgidsen consulteren om inspiratie op te doen voor je (toekomstige) reis. Enjoy! biedt je bijvoorbeeld op maat geselecteerde reistips op YouTube, of restaurant reviews in Brussel.

Enjoy! Brussels Airport met volle teugen vanaf vandaag op onze website!