Aankomen op Brussels Airport

  • Plan je aankomst
  • Transport vanuit Brussels Airport
  • Documenten voor jouw reis

Plan je aankomst

Bent je klaar voor je aankomst op Brussels Airport? En wil je graag meer weten over je aankomst op Brussels Airport? Raadpleeg onze Travel Planner en plan jouw aankomst op voorhand.

Plan jouw aankomst

Transport vanuit Brussels Airport

Weet je al hoe je naar jouw bestemming gaat? Er zijn verschillende mogelijkheden.

Met de wagen

Haalt iemand je op aan de luchthaven? Die persoon kan de wagen parkeren in de nabijgelegen parkeergarages P1 of P2 aan de overkant van de terminal. Je kunt elkaar ontmoeten in de aankomsthal.

Wil je een wagen huren? De verhuurbalies bevinden zich in de Aankomsthal aan de linkerkant. Nadat je deze balies bent gepasseerd, ga je naar de Rental Car Park. Dit is een klein stukje lopen vanaf de Aankomsthal. Neem de lift of roltrap naar niveau 0 en volg de borden met 'Car Rental Parking'. Meer informatie vind je hier.

Op zoek naar een taxi? Je vindt de wachtrij voor de Aankomsthal. Heb je al een taxi bestel? Dan staat de chauffeur jou op de wachten bij de Aankomsthal.

Met de trein

Het treinstation bevindt zich direct onder de Vertrek- en Aankomsthal, op niveau -1.  Ontdek alle mogelijkheden hier.

Met de bus

Of u nu een intercity bus, een hotelshuttle of openbaar busvervoer wilt reserveren, hier vind je alle mogelijkheden.

Reisdocumenten per land

Wil je meer informatie over de vereiste reisdocumenten per land? Vul hieronder jouw reisdetails in en krijg meteen een overzicht van reisbeperkingen, visumvereisten en andere documenten.

Deze informatie wordt verstrekt door een derde partij (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Wil je meer informatie over de huidige overheidsmaatregelen? Kijk dan op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Of neem contact op met het callcenter van Buitenlandse Zaken op +32 (0) 2 501 4000 op weekdagen van 9.00 tot 17.00 uur (Belgische tijd).

Wat te doen in België

Als trotse vertegenwoordiger van ons land, geven we je graag enkele tips over bezienswaardigheden in België. En via Brussels Airport reis je rechtstreeks met de trein naar de grote steden. Of je nu het bruisende hart van Brussel wilt ontdekken, de trendy Vlaamse steden of het prachtige platteland van Wallonië, het is allemaal mogelijk.

Ontdek België