Relax voor je vlucht

Lounges

Even afzondering zoeken, een business meeting voorbereiden of uitpuffen voor je er weer helemaal voor gaat? Dat kan in onze lounges. De lounges bieden een ruim aanbod aan diensten: maaltijden en drankjes à volonté, werkcellen, oplaadstations, magazines, gratis wifi, televisieschermen, noem maar op! 

De Brussels Airport Diamond Lounges zijn toegankelijk voor alle passagiers en kan je ter plaatse verkrijgen voor € 39, of € 34 wanneer je je Lounge Pass online koopt. 

Ontdek het aanbod van de lounges.

Heb je geen gratis toegang met je ticket? Geen probleem.

Relaxzetels

Vliegen stressvol? Op Brussels Airport merk je daar helemaal niets van. Denk eerder aan rustig en comfortabel wachten op je vlucht. Met uitzicht op de startbaan! Ontspan je van kop tot teen in een van de vele relaxzetels aan de gates doorheen Gates A en B. Al deze verkwikkende zitjes zijn ook nog eens voorzien van stopcontacten en USB-laadpoortjes, zodat je nooit zonder batterij valt. Wist je trouwens dat er free wifi is over de hele luchthaven? Op Brussels Airport zit je zó in zen-modus.

Gezelligheid troef 

Een tafel nodig om nog wat te werken? Of een spelletje kaart spelen?  Tafels vind je verspreid over de gates.  

Of neem daar plaats in de geluidswerende relaxzetels en droom al weg naar je volgende bestemming. Deze gezellige zithoeken vind je aan de volgende gates: A40, A50, A53, A58, A63, B10 en B28.

En snuif meteen wat cultuur op. In verschillende thematische belevingshoeken maak je op een interactieve manier kennis met de Vlaamse meesters, de bekendste wielrenners en onze typische eetcultuur.