Extranet

 • Ontdek dit online platform boordevol nuttige informatie
 • Bekijk de operationele status van de luchthaven, vergaderverslagen en (operationele) handleidingen
 • Lees de operationele blogberichten

Hoe vraag je toegang aan?

Wens je een login en paswoord aan te vragen voor het Brussels Airport Extranet?

Vraag je toegang hier

Gebruik je het Extranet al en wil je inloggen?

Log dan hier in

Je hebt al een login voor Extranet (of andere toepassingen) maar je bent je wachtwoord vergeten? Klik op de knop om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Een nieuw wachtwoord aanvragen

FAQ

 • Gebruik je de juiste homepage? Gebruik  onderstaande URL en geef in het pop-upvenster je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  https://askextranet.brusselsairport.be

 • De gebruikersnaam moet volledig (d.w.z. inclusief brussels/) en handmatig (geen knippen en plakken) worden ingevoerd wanneer ernaar gevraagd wordt. De gebruikersnaam is niet hoofdlettergevoelig maar het wachtwoord wel.
 • Als je vijf keer na mekaar een verkeerd wachtwoord invoert, wordt je account gedurende 30 minuten geblokkeerd. Daarna kan je opnieuw proberen. Je login/wachtwoordcombinatie blijft actief, ook als je die enkele maanden niet gebruikt.

In de bevestigingsmail die je ontvangt, nadat je je account hebt aangemaakt, staat een directe link waar je het oorspronkelijke wachtwoord kunt wijzigen. Zolang je je huidige wachtwoord kent, kun je het wijzigen zodra je bent ingelogd. Op het Extranet portaal, in de menubalk bovenaan, vind je een "Reset password" knop. Wij raden je aan een wachtwoord te kiezen dat je gemakkelijk kan onthouden.

Er zijn twee mogelijkheden:

 1. Je hebt al een Extranet gebruikersnaam en wachtwoord.
  Je kan toegang aanvragen door een mail te sturen naar de eigenaar van de vergadering. Zet steeds csm@brusselsairport.be in cc. Zo kunnen ze de toegang tot de verslagen van de vergadering onmiddellijk geregeld kan worden na goedkeuring van de vergaderingseigenaar.
 2. Je hebt nog geen toegang tot het Extranet.
  Vraag dan eerst toegang aan via deze link. Hierna kan je contact opnemen met de vergaderingseigenaar om toegang te krijgen tot de vergaderverslagen.

Het Extranet-portaal is  logisch gerangschikt. Vind je toch niet meteen wat je zoekt? Maak dan gebruik van de zoekmachine, die je rechtsboven, onder je naam, vindt.

Je toegang tot bepaalde dossiers en documenten hangt af van de gevraagde toegang en van je functie op de luchthaven.  Als je van mening bent dat je toegang moet hebben tot specifieke informatie, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar de eigenaar van de vergadering en/of het Extranet-team.

Deze melding geeft aan dat je onvoldoende rechten hebt om toegang te krijgen tot de informatie met je login/wachtwoordcombinatie. Klik op de knop "toegang aanvragen" hierboven of neem contact op met je contactpersoon bij BAC.

We raden aan om eerst in te loggen op het Extranet volgens  bovenstaande procedure en je internetbrowser open te laten staan. Als je dan op de link klikt, zou het verslag direct moeten opengaan.

Meerdere gebruikers lijken dit probleem te hebben. Als alternatief kan je met de linkermuisknop klikken op de bijlage, hou deze ingedrukt en sleep de bijlage naar de adresbalk. Het systeem zal nu vragen wat je met het bestand wil doen: openen, opslaan of annuleren. Om de bijlage te openen, klik je op "Openen". Je kan de bijlage daarna nog opslaan.

Stuur een mailtje naar ask.system@brusselsairport.be en wij helpen je zo snel mogelijk.