Brussels Airport Pcard+

bru_pcardMet de Brussels Airport Pcard+ kunt u gemakkelijk en goedkoper parkeren op de luchthaven in P1, P2 en P3, de parkings die het dichtst bij de terminal liggen.

Bespaar geld: met de Brussels Airport Pcard+ mag u de eerste 30 min gratis* parkeren in deze parkings. Parkeert u minder dan 24 uur, dan krijgt u 2 euro korting. Parkeert u langer dan 24 uur, dan geniet u van 10% korting. De kortingen worden automatisch verrekend.

Bespaar tijd: bij het in-en uitrijden van de parking scant u de kaart aan de slagboom. U hoeft geen parkeerticket te nemen. Geen zorgen meer om een verloren ticket! Bovendien verliest u geen tijd in de rij aan de betaalautomaat. De betaling gebeurt namelijk automatisch via uw kredietkaart of via domiciliëring. Elke maand krijgt u een duidelijk overzicht van al uw parkeertransacties.
De Brussels Airport Pcard+ is gratis (€ 0,01 om ze te linken aan uw kredietkaart) en zonder beheerskosten. Bovendien kan u deze kaart gebruiken in het hele Interparking netwerk in België.

> Vraag uw Brussels Airport Pcard+ vandaag nog aan!

 


* beperkt tot maximum 2x per dag

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief