Beleef de luchthaven

Brussels Airport, het hart van België

Brussels Airport ligt in hartje België, en de luchthaven ís ook echt het hart van België. Je maakt er kennis met het beste, het leukste en het lekkerste van ons land.

Maak een selfie aan de raket van Kuifje in Pier A. Of met de Smurfen in Pier B. Onze blauwe vrienden zijn trouwens net even oud als Brussels Airport. 

In de bars en restaurants -en erbuiten- proef je onze culinaire specialiteiten. De echte Belgische chocolade bijvoorbeeld. Die betovert je smaakpapillen, maar ook je ogen als je de chocoladekunstwerken in typisch Belgische thema’s bewondert. Van het Atomium over een smurfenpaddestoel tot een jurk van Natan. 

De twee meest geschonken dranken in België? Koffie en bier. Op de hele luchthaven kan je terecht voor een dampende kop koffie of een fris Belgisch pintje. Geniet met zicht op het tarmac!  

Shops, restaurants & bars 

Je laatste Belgische pint voor de vlucht of je eerste bij aankomst? Dat kan. Ook andere Belgische specialiteiten smaken heerlijk op onze luchthaven. Proef je liever van een internationale keuken? Ook dat kan. Van Italiaanse pasta tot Japanse sushi. Of van Amerikaanse burger tot Schotse zalm.

Ben je toe aan wat tijd voor jezelf? Of nog op zoek naar een cadeau? Duik even in onze shops, verspreid over pier A en pier B, voor shopping fun terwijl je op je vlucht wacht. Je vindt er gegarandeerd wat leuks. Beloofd!

Geniet van het ruime aanbod in onze shops, restaurants & bars

Airport games & speelzones

Leef jezelf nog eens helemaal uit voor je je in je vliegtuigstoel vlijt! Met de Airport Games houd je je sportief bezig. Of je nu jong of jonger bent. Je vindt de Airport Games aan gates A29, A52 en B31. Elk seizoen vallen er nieuwe spelletjes en uitdagingen te beleven.  Verbreek jij het record of daag je een medepassagier uit?

Maak kennis met de Airport Games voor een hoop sportief plezier

Brussels Airport biedt nog meer verstrooiing voor de hele familie:

Gastvrijheid op maat

Jou uitwuiven én verwelkomen op een aangename manier. Dat staat voor ons centraal. 

Daarom biedt Brussels Airport jou een waaier aan leuke ervaringen. Bewonder de kunstjes van professionele voetballers, of gooi je dansbenen los op de stomende beats van top-dj’s op een afterparty na Tomorrowland. Op de luchthaven beleef je meer dan je denkt.

Dit hadden we al voor jou al in petto: