Beleef de luchthaven

Recent konden onze passagiers nog genieten van een heuse modeshow in het hart van onze luchthaven. De nieuwste fashion trends passeerden op de catwalk en inspireerden onze passagiers op gebied van mode, accessoires, elektro en bagage. Geen nood dus als je die leuke bikini of broodnodige zonnebril vergeten bent, in de terminals kan je voor vertrek naar hartenlust shoppen in de vele shops. Ontdek ze hier!

Brussels Airport, het hart van België

Brussels Airport ligt in hartje België, en de luchthaven ís ook echt het hart van België. Je maakt er kennis met het beste, het leukste en het lekkerste van ons land.

Maak een selfie aan de raket van Kuifje in Pier A. Of met de Smurfen in Pier B. Onze blauwe vrienden zijn trouwens net even oud als Brussels Airport. 

In de bars en restaurants -en erbuiten- proef je onze culinaire specialiteiten. De echte Belgische chocolade bijvoorbeeld. Die betovert je smaakpapillen, maar ook je ogen als je de chocoladekunstwerken in typisch Belgische thema’s bewondert. Van het Atomium over een smurfenpaddestoel tot een jurk van Natan. 

Gastvrijheid op maat

Jou uitwuiven én verwelkomen op een aangename manier. Dat staat voor ons centraal. 

Daarom biedt Brussels Airport jou een waaier aan leuke ervaringen. Bewonder de kunstjes van professionele voetballers, of gooi je dansbenen los op de stomende beats van top-dj’s op een afterparty na Tomorrowland. Op de luchthaven beleef je meer dan je denkt.

En af en toe verrassen we je graag.

Dit hadden we al voor jou al in petto:

Airport games & speelzones

Leef jezelf nog eens helemaal uit voor je je in je vliegtuigstoel vlijt! Met de Airport Games houd je je sportief bezig. Of je nu jong of jonger bent. Je vindt de Airport Games aan gates A29, A52 en B31. Elk seizoen vallen er nieuwe spelletjes en uitdagingen te beleven.  Verbreek jij het record of daag je een medepassagier uit?

Maak kennis met de Airport Games voor een hoop sportief plezier

Brussels Airport biedt nog meer verstrooiing voor de hele familie:

Bourgondisch België

De twee meest geschonken dranken in België? Koffie en bier. Op de hele luchthaven kan je terecht voor een dampende kop koffie of een fris Belgisch pintje. Geniet met zicht op het tarmac!  

Geniet van het ruime aanbod in onze shops, restaurants & bars