Beleef de luchthaven

Tienduizenden lichtjes voor magische feestdagen

Brussels Airport dompelt je onder in een magische kerstsfeer… Dit jaar halen we werkelijk alles uit de kast om jou een warm en onvergetelijk verblijf te bezorgen op onze luchthaven. Tienduizenden lichtjes, zo’n 200 kerstbomen en duizenden kerstballen werden met zorg geplaatst. Maar daar blijft het niet bij! Al jouw zintuigen worden geprikkeld…

Prachtige lichtprojecties, een heus kerstkoor in de vertrekhal of kerstdecors waarin je jezelf kan fotograferen… zijn slechts enkele van de vele animaties die je kan beleven deze maand december. In onze shops vind je talloze geschenkideeën en bij honger of dorst kan je genieten van heerlijke, winterse lekkernijen!

Het beste van België

België is vooral bekend om zijn heerlijke chocolade, frietjes en een brede waaier aan bieren. Maar België is veel meer dan dat…

Download ons #proudtobebelgian krantje en ontdek meer Belgische iconen. Daarnaast zorgt Brussels Airport voor heel wat animatie: een live saxofonist, een XL-frietzak waarmee je op de foto kan, een vitrine met Belgische mode... 

Laat je verrassen door wat ons land te bieden heeft! Ontdek hier waar Belgen trots op zijn.

Festival Vibes en superdeals: dé zomerse cocktail van Brussels Airport!

Grote vakantie in België? Dat betekent een zomer vol muziekfestivals! En die festivalsfeer brengen we letterlijk naar onze luchthaven. Geniet van ons zonnige festivalterras, ga lekker ontspannen in de chill zone of toon je beste dansmoves tijdens onze dj-sets. De hele zomer lang zorgen we op verschillende tijdstippen en locaties op de luchthaven voor muziek, dans en animatie!

Graag een voorproefje? Check de video hieronder!

Het wereldbekende dancefestival Tomorrowland begint en eindigt zelfs op Brussels Airport! Het feest gaat onverminderd door van de wei tot op de luchthaven. Naast de Beers & Cheers bar in pier A hebben we daarvoor speciaal een dj-booth klaarstaan. Nog een laatste keer uit de bol gaan voor je op het vliegtuig stapt? Afspraak op maandag 22 en 29 juli en op dinsdag 23 en 30 juli voor een speciale Tomorrowland afterparty!

Zin in meer? Spring dan even binnen in onze shops en geniet de hele maand juli van onze festival sales met kortingen tot -50%!

Brussels Airport, het hart van België

Brussels Airport ligt in hartje België, en de luchthaven ís ook echt het hart van België. Je maakt er kennis met het beste, het leukste en het lekkerste van ons land.

Maak een selfie aan de raket van Kuifje in Pier A. Of met de Smurfen in Pier B. Onze blauwe vrienden zijn trouwens net even oud als Brussels Airport. 

In de bars en restaurants -en erbuiten- proef je onze culinaire specialiteiten. De echte Belgische chocolade bijvoorbeeld. Die betovert je smaakpapillen, maar ook je ogen als je de chocoladekunstwerken in typisch Belgische thema’s bewondert. Van het Atomium over een smurfenpaddestoel tot een jurk van Natan. 

Gastvrijheid op maat

Jou uitwuiven én verwelkomen op een aangename manier. Dat staat voor ons centraal. 

Daarom biedt Brussels Airport jou een waaier aan leuke ervaringen. Bewonder de kunstjes van professionele voetballers, of gooi je dansbenen los op de stomende beats van top-dj’s op een afterparty na Tomorrowland. Op de luchthaven beleef je meer dan je denkt.

En af en toe verrassen we je graag.

Dit hadden we al voor jou al in petto:

Airport games & speelzones

Leef jezelf nog eens helemaal uit voor je je in je vliegtuigstoel vlijt! Met de Airport Games houd je je sportief bezig. Of je nu jong of jonger bent. Je vindt de Airport Games aan gates A29, A52 en B31. Elk seizoen vallen er nieuwe spelletjes en uitdagingen te beleven.  Verbreek jij het record of daag je een medepassagier uit?

Maak kennis met de Airport Games voor een hoop sportief plezier

Brussels Airport biedt nog meer verstrooiing voor de hele familie:

  • Speel een spelletje kicker aan gate A47
  • Ontdek de speelzones aan gate A57 en B40

Bourgondisch België

De twee meest geschonken dranken in België? Koffie en bier. Op de hele luchthaven kan je terecht voor een dampende kop koffie of een fris Belgisch pintje. Geniet met zicht op het tarmac!  

Geniet van het ruime aanbod in onze shops, restaurants & bars