Zakynthos

Witte zandstranden aan het turquoise water: welkom in het Griekse paradijs.

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Zakynthos het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Zakynthos

De parelwitte stranden en talrijke zeegrotten maken van Zakynthos een van de mooiste eilanden voor de Griekse kust. Zakynthos speelt de unieke natuurpracht van haar kustlijn uit om ieder jaar duizenden bezoekers te verwennen. Het Navagio-strand tussen de rotsen is daarvan het beste voorbeeld. De combinatie van natuurschoon met goedkope vliegtickets is een absolute winner!

Zakynthos wordt alleen tijdens het zomerseizoen aangeboden.