Thessaloniki

Culturele hoofdstad van Griekenland.

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Thessaloniki het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Thessaloniki

Thessaloniki is zonder twijfel de culturele hoofdstad van Griekenland. Heel het jaar door word je verwend door festivals, events en het algemeen bruisende culturele leven. Wij zijn niet de enigen die dit vinden, want zowel Lonely Planet als National Geographic zijn het met ons eens. Reden genoeg om die citytrip te boeken! TUIfly of AAegean kunnen je alvast van een goedkoop vliegticket voorzien. Zo beleef je een low-cost vakantie!

Thessaloniki wordt alleen tijdens het zomerseizoen aangeboden.