Tetouan

Neem een duik in de geschiedenis van Marokko of het schitterende Cabo Negro

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Tetouan het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Tetouan

Vlieg goedkoop naar Tetouan met TUI fly.

Tetouan, gelegen langs de Mediterraanse kust van Marokko, is de bestemming bij uitstek voor reizigers die houden van variatie. Een voormiddag ontwaken op het prachtige strand van Cabo Negro, omgeven door luxueuze villa’s. Na een heerlijke, authentieke Marokkaanse lunch van tajine of couscous even de stad intrekken om wat cultuur op te snuiven. Je kan zelfs een bezoekje brengen aan de 17de eeuwse gerestaureerde medina: het oude ommuurde deel van de stad dat tot UNESCO Werelderfgoed werd bekroond. Kortom: in Tetouan zal je je geen moment vervelen!