Shenzhen

Het bonzende hart van de wolkenkrabbers en themaparken.

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Voor deze bestemming hebben we geen data of prijzen. Vind je vlucht op de website van de luchtvaartmaatschappij zelf door hieronder op 'Vind je vlucht' te klikken.

Voor deze bestemming hebben we geen data of prijzen. Klik op de zoekknop hiernaast voor meer info.

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Shenzhen

Nog nooit van Shenzhen gehoord? Dat zal ongetwijfeld niet lang meer duren! Deze Chinese miljoenenstad is gekend om haar hoge gebouwen, ontelbare themaparken en enorme winkelcentra. Ze is uitgegroeid van plattelandsgebied tot metropool en behoort daardoor tot een van de snelst groeiende steden op aarde. Met haar lange stroken kustlijn vormt ze de perfecte afwisseling tussen stad en strand. Laat je onderdompelen in de sfeer van deze unieke locatie en ontdek de vele troeven die de stad te bieden heeft. 

Het vluchtschema naar Shenzhen is aangepast naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus. Concreet zijn alle vluchten naar Shenzhen vanuit Brussels Airport geannuleerd tot 24 april 2020. Voor meer informatie over jouw vlucht kan je best contact opnemen met Hainan Airlines via europe@hnair.com.

Onze partners