Mikonos

And you will go to Mykonos. With a vision of a gentle coast.

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Mikonos het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Mikonos

“And you will go to Mykonos, with a vision of a gentle coast” zingen the Fleet Foxes en ze hebben gelijk. Het Griekse eiland is trotse bezitter van een adembenemende kustlijn die je op zomerse dagen niet mag missen. Rust en zon maken van Mikonos de ultieme relaxerende citytrip. Maak je geen zorgen over de vlucht. Die is lekker goedkoop als je online boekt via TUIfly of Brussels Airlines!

Mikonos wordt alleen tijdens het zomerseizoen aangeboden.