Hongkong

Torenhoge wolkenkrabbers, lichtshows, lekker eten en kleine marktkraampjes: Hongkong barst van energie.

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Hongkong

Hongkong, de miljoenenstad die nooit slaapt. Eens je er bent, bereik je de stad eenvoudig per taxi, metro of ferry. In deze Aziatische stad is er bijzonder veel te beleven. Van avondmarkten, Disneyland, Avenue of Stars, de Wong Tai Sin Tempel tot een rit naar het hoogste punt van Hongkong. Weg van alle drukte kan je ook tot rust komen in zijn prachtige natuur of op Repulse Bay, een van de meest prachtige bezienswaardigheden. Laat je verrassen door de fascinerende skyline, een mix van taoïstische tempels en wolkenkrabbers, die je ‘s avonds versteld doet staan. Klaar om de Aziatische sfeer op te snuiven? Boek dan snel een goedkope vlucht naar Hongkong!

Rechtstreekse vluchten met Cathay Pacific op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag.

Het vluchtschema naar Hong Kong is aangepast naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus. Concreet wordt het aantal vluchten naar Hong Kong vanuit Brussels Airport tot eind maart 2020 beperkt tot 3 per week. Voor meer informatie over jouw vlucht kan je best contact opnemen met Cathay Pacific.

Onze partners