Faro

Ontspannen in de wondermooie Algarve.

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Faro het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners


Faro

In het zuidelijkste puntje van Portugal vind je Faro, dé uitvalsbasis voor een ontspannende vakantie in de wondermooie Algarve. Of een uitstekende bestemming voor een luilekkere citytrip met prachtige stranden omgeven door rotsen als toemaatje. De historische stad Faro bleef gelukkig gespaard van de aardbeving en tsunami in de 16de eeuw zodat jij nog kan genieten van de Moorse invloeden. Daar zat de unieke Ria Formosa lagune voor iets tussen. Een vlucht boeken naar dit zuiderse paradijs kan goedkoop!

Faro wordt alleen tijdens het zomerseizoen aangeboden.