Chania

Levendige stad en prachtige natuur in één

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Chania het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Chania

Chania wordt terecht de parel van het Griekse eiland Kreta genoemd. Haar rijke geschiedenis oefent zelfs nu nog een opvallende invloed uit op de sfeer van de stad. Gezellige steegjes, pittoreske haventjes en een levendig centrum. Chania overstijgt echter de gemiddelde citytrip dankzij de onweerstaanbare natuur in het binnenland. Boek snel online de goedkope vliegtickets van TUI fly of Brussels Airlines om de pracht van Kreta te verkennen!

Chania wordt alleen tijdens het zomerseizoen aangeboden.