Bodrum

Ontspannen in de schaduw van een wereldwonder

vanaf {{ price }}
Vertrek : {{ departure }}
Terug : {{ arrival }}
{{ errors.location }}
{{ errors.departureDate }}

Zoeken op datum is niet mogelijk als je een land selecteert. Klik op de zoekknop om alle bestemmingen van dit land te bekijken.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op "vind je vlucht" naast het logo van de luchtvaartmaatschappij.

Vluchtdata en prijzen zijn beschikbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij. Klik op de zoekknop voor meer info.

{{ errors.returnFlightDate }}

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Bodrum het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Bodrum

Je vervelen in Bodrum is onmogelijk. De Turkse trekpleister is uitermate geschikt voor zowel zonnekloppers als cultuurliefhebbers. Dompel jezelf na bakken op het strand of het bezoeken van een wereldwonder onder in het bruisende nachtleven. De prijzen in Bodrum zijn democratisch en het goedkope vliegticket maakt er al helemaal een low-costvakantie van. Wie twijfelt nog?

Bodrum wordt alleen tijdens het zomerseizoen aangeboden.