DHL service desk

Heb je voorwerpen bij die niet toegelaten zijn aan boord van het vliegtuig of geweigerd werden bij de veiligheidscontrole? Heb je voorwerpen bij die best niet behandeld worden als normale bagage? Je kan die items snel en eenvoudig naar je bestemming versturen met DHL, zelfs last-minute. Koeriersbedrijf DHL beschikt over een eigen servicedesk in de vertrekhal.

Je kan er pakjes tot 20 kg verzenden waarbij je mag rekenen op een bijpassende stevige verpakking. Vóór de verzending zal een duidelijke prijs worden meegedeeld. In de meeste gevallen worden zendingen door DHL de volgende werkdag in het land van bestemming afgeleverd.

Meer informatie over wat er zoal mee mag aan boord en wat niet, vind je hier. Luchtvaartmaatschappijen hanteren soms verschillende procedures en criteria, zoals voor het vervoer van elektronische apparaten met lithiumbatterijen. Je bekijkt dit best vooraf op de website van de luchtvaartmaatschappij waarmee jij binnenkort vliegt.

De DHL Delivery Service desk bevindt zich aan het einde van incheckrijen 2 en 3 in de vertrekhal en is elke dag open van 4u tot 22u.

Locatie van de DHL balie

DHL website