• Klassevol visrestaurant
  • Gehost door David Martin, Gault&Millau Chef van het Jaar 2019
  • Sushi, zeevruchten, wijn en champagne

Bij Black Pearls geniet je met zicht op tarmac van het beste dat de zee te bieden heeft. Voeg aan dit uniek kader een heerlijk glas wijn of champagne toe en je gastronomische beleving is compleet.

Sterrenchef David Martin, verkozen tot Chef van het jaar 2019 door Gault Millau, zorgde voor een recente vernieuwing van de kaart. Probeer zeker eens de heerlijke krab- en vissoep, de risotto met Belgische mosselen of de zalmcarpaccio met curry!

Zin in sushi, maar geen tijd om ter plaatse te genieten? Kies uit het uitgebreide gamma aan sushi on the go en neem je maaltijd gewoon mee tot aan de gate. Lekker, vers en simpel!

Openingsuren

maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag -