Speel de BRUXX-fotowedstrijd

BRUXX is terug met een niet-te-missen winactie! Speel mee en misschien trakteren we jou wel op een onvergetelijke reis naar een BRUXX-bestemming. Van een idyllische strandvakantie, naar een spectaculaire citytrip, tot skiën in de bergen. Wij hebben een bestemming voor elke winnaar. Hou je agenda alvast vrij!

Neem deel aan de BRUXX-fotowedstrijd op Instagram en win een duoticket naar één van onze BRUXX bestemmingen. Wil je graag winnen? Neem een selfie in thema van jouw favoriete BRUXX-bestemming. Stuur deze via privébericht naar de BRUXX.be Instagrampagina. Tag een vriend(in) in de wedstrijdpost en deel deze post via je Instagram story. Volg daarnaast de BRUXX.be Instagrampagina.

Zorg ervoor dat je profiel openbaar staat, zodat wij jouw foto kunnen zien. Houd je je profiel liever privé? Stuur dan een screenshot van je deelname via een persoonlijk Instagram-bericht. Deelnemen kan tot en met 13 december 2022. De winnaar wordt verwittigd op vrijdag 16 december 2022 via privébericht.

  • Stuur een selfie in thema van een BRUXX-bestemming naar de Instagrampagina @BRUXX.be via privébericht. 
  • Tag een vriend(in) in de comments van de feedpost van deze wedstrijd.
  • Deel de feedpost van deze wedstrijd via je Instagram verhaal.
  • Volg @BRUXX.be.

De wedstrijd start op 14 november 2022 en eindigt op 13 december 2022. De winnaar wordt verwittigd via privébericht door het officiële sociale media-account van @BRUXX.be op 16 december 2022.

Het wedstrijdreglement kan je hier terugvinden

Wedstrijdvoorwaarden