Loop mee op 28 oktober tijdens de Brussels Airport Marathon

Brussels Airport is de komende drie jaar de nieuwe titelpartner van Brussels Marathon & Half Marathon. Als luchthaven in het hart van Europa verbindt Brussels Airport de hoofdstad van het land met de rest van de wereld en zal de luchthaven de Marathon & Half Marathon internationaal verder op de kaart zetten. De Brussels Airport Marathon & Half Marathon vindt dit jaar plaats op 28 oktober.

Als nieuwe titelsponsor van de Brussels Marathon & Half Marathon wil Brussels Airport alle deelnemers, professioneel of amateur, debutant of geroutineerd loper, jong of oud, uit Brussel of de rest van het land, een sportieve uitdaging aanbieden dicht bij de luchthaven.

Lopen voor het goede doel

De Brussels Airport Marathon & Half Marathon steunt de Demoucelle Parkinson Charity, die zich inzet voor onderzoek naar een oplossing voor de ziekte van Parkinson. Wie zich inschrijft voor een van de afstanden van de Brussels Airport Marathon & Half Marathon, zal ervoor kunnen kiezen 10 euro of een vrij bedrag te schenken aan dit goede doel. Brussels Airport Company engageert zich om het totale geschonken bedrag te verdubbelen.

 

Meer info:

www.brusselsairportmarathon.be

www.fb.com/brusselsmarathon

www.twitter.com/bxlmarathon