Reisbureaus en touroperators

Beste partner,

Wij heten iedereen die professioneel actief is in de reissector van harte welkom op de website van Brussels Airport. Deze sectie werd speciaal voor u gecreëerd. Deze webpagina's bevatten nuttige informatie voor uzelf en uw - en dus ook onze - klanten.


 

Waar kunt u ons ontmoeten?

Het Brussels Airport Passenger Marketing team zal aanwezig zijn op een aantal handels- en consumentenbeurzen en workshops in België en op internationale evenementen.

Wij kijken ernaar uit u daar te ontmoeten!

 


BRU-Card, de persoonlijke voordeelkaart voor de reisprofessional

De BRU-Card is een persoonlijke voordeelkaart van Brussels Airport speciaal voor de reisprofessional.

Hiermee kan je genieten van unieke voordelen op de luchthaven. Daarnaast maak je ook kans op leuke prijzen en blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Inschrijven doe je hier. 

Brussels Airport Newsletter

In onze maandelijkse elektronische nieuwsbrief voor de reissector verneemt u alles over nieuwe bestemmingen, nieuwe luchtvaartmaatschappijen die vanaf Brussel zullen opereren, nieuwe diensten die op de luchthaven worden aangeboden, of promoties waarvan uw klanten kunnen genieten.  


Stuur een mailtje naar marketingnews@brusselsairport.be om in te schrijven op de nieuwsbrief.

Nuttige informatie en links 


Contacteer ons:
Voor vluchtinformatie kunt u contact opnemen met het callcenter van Brussels Airport op nummer 0900 70 000 (€ 0,50 per minuut).
Voor oproepen vanuit het buitenland +32 2 753 77 53.

Voor alle marketinggerichte informatie kunt u contact opnemen met het Passenger Marketing team op nummer +32 2 753 41 21.